Stănescu are toată familia în puşcărie!

Puiu Stănescu, bărbatul care conducea din Penitenciarul Timişoara grupul infracţional ce se ocupa cu traficul de droguri de mare risc şi etnobotanice în Caransebeş şi Oţelu Roşu, le-a mărturisit judecătorilor de la Tribunalul Caraş-Severin că întreaga sa familie este certată cu legea penală.

UPDATE

Darius Nicolae Stănescu a ajuns şi el în arest după ce a fost reţinut de un echipaj al Poliţiei Rutiere pe raza oraşului Lugoj. Bărbatul a susţinut că a aflat de pe Internet că este dat în urmărire generală şi că avea de gând să se predea.

Magistraţii cărăşeni au emis mandate de arestare preventivă valabile pentru 29 de zile pe numele lui Puiu Stănescu, Sergiu Valentin Todor, Daniel Florin Băran şi Daniel Emanuel Berari, ca urmare a descinderilor mascaţilor de la Crimă Organizată în mai multe locaţii din Caransebeş şi Oţelu Roşu, unde au găsit droguri de risc şi mare risc, etnobotanice şi arme. În momentul în care celor patru li s-a cerut să comunice numele unui membru al familiei care să fie anunţat despre arestarea lor, Puiu Stănescu a spus: “Nu am pe cine, sunt toţi arestaţi”. Până la urmă, acesta şi-a amintit de o bunică, bătrâna fiind în libertate.

leader board 728 x 90 px

Urmărit general
De libertate se bucură deocamdată şi Darius Nicolae Stănescu, fratele lui Puiu. Tribunalul Caraş-Severin a dispus faţă de acesta arestarea preventivă în lipsă. Bărbatul se sutrage din momentul în care a fost anunţat telefonic că faţă de el s-a început urmărirea penală pentru trafic de droguri şi constituire în grup infracţional organizat. Darius Nicolae Stănescu a fost dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră.
Traficanţii de droguri arestaţi urmează să ajungă în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Timişoara, unde speră să obţină cercetarea lor în stare de libertate.

Comments

 1. pavel says:

  Fratii criminali BARAN STELIAN MARIUS (LALY) si BARAN CRISTIAN nu sunt arestati in acest caz , ci doar juniorul lor Daniel Florin Băran ???
  Cine are putere de a incuraja si conduce infractiunile ?!?Infractorii din puscarie sau infractorii care au dovezi ca nu au fost condamnati pentru infractiuni mult mai grave si inca au avut succesul de a se angaja prin mita in Politia Comunitara?!?
  Tatal si unchiul lui Daniel Florin Băran ,de 20 de ani ameninta si se jura cu blestem pe toti zeii razvratiti ,ca va bate si schingiui pe un schilod fost vecin de scara cu ei din copilarie care nu le-a facut niciodata niciun rau ,iar vecinul amenintat, de 20 de ani nu a mai iesit afara din casa de frica acestor criminali extrem de periculosi ce se lauda ca nu le e frica de nimeni ca-i pedepseste, deoarece sunt protejati de procurori!!!.
  Acestia desi au comis infractiuni mult mai grave decat Daniel Florin Băran,nu au facut nicio zi de puscarie ,ba inca BARAN STELIAN MARIUS(LALY) care e unchiul lui Daniel a fost angajat ca POLITIST COMUNITAR(LOCAL) in CARANSEBES, cu ajutorul mitei date de mama sa !!!
  Angajat in Politia Locala(Comunitara) Caransebes acest criminal BARAN STELIAN MARIUS(LALY) ,a cerut dosarele victimelor de care e obsedat sa-i tortureze si sa-i omoare, pentru a sterge datele ce-l incrimina si a completa eronat in locul datelor reale!!!

 2. pavel says:

  ..

 3. pancu says:

  ..

 4. pancu says:

  va rog frumos stergeti comentariul de mai sus al lui pavel

 5. pavel says:

  Voi atat de prost ma credeti sa va dau date despre mine??? Am vrut sa impusc 3 iepuri ( persoane) dintr-odata: una increzuta si aroganta care m-a tinut la distanta si nu am putut sa o am, si am stiut de fratele ei ca e plecat din Caransebes de mult ,am aflat ca e la Bucuresti si lucreaza acolo,iar celelalte 2 sunteti voi (Cristi si Laly)dar mai mult tu Laly ,nu te pot uita din copilarie.Tare prost mai esti, treci pe langa mine , te uiti in ochii mei si nu-ti dai seama cine sunt.

 6. pavel says:

  Poate va intrebati de ce m-am razgandit . Fetita increzutei, care e o dulce mi-a zis ieri tata din greseala, ca eram cu spatele si ca mi-a zambit aroganta, in sfirsit.

 7. Romani 1 : 28.- 32 says:

  Mă pot încrede mai mult în duşmani cinstiţi decât în prieteni falşi.
  Falşii prieteni apar în momentele grele, cu mutra plouată, “de solitaritate” cu noi, dar de fapt suferinţa noastră îi consolează pentru viaţa lor mizerabilă. Paulo Coelho
  Din invidie nascocesc tot ce e rau si neadevarat, pentru a provoca necaz si suferinta altora “.din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra!” Matei 5:11

  Invidia este o întristare pentru bunăstarea aproapelui. Din această pricină pe invidios niciodată nu îl părăseşte nici supărarea, nici mâhnirea Dacă-l întreabă cineva de ce suferă, îi e ruşine să-şi mărturisească tot chinul sufletului şi să spună: “Sunt un invidios şi un amărât; mă roade fericirea prietenului meu; bunăstarea fratelui meu mă face să plâng de durere; nu pot suferi să văd faptele bune ale altora; orice bunăstare a altui om mă face nenorocit!” Aşa ar grăi dacă ar vrea să spună adevărul. Dar nu vrea să mărturisească nimic din toate chinurile lui; ţine boala în adâncul sufletului şi boala îi roade încetul cu încetul măruntaiele şi-l topeşte.
  Invidia îi face pe oameni mai răi decât orice şarpe veninos!

  Persoana care invidiază nu cunoaşte liniştea sufletească, întrucât se află într-o veşnică agitaţie şi suferinţă interioară sfâşietoare, cauzate de fericirea celor din jur. Doreşte fericirea numai pentru propria persoană şi se bucură doar când altora li se întâmplă nenorociri sau când sunt batjocoriţi şi dispreţuiţi. Uită că a pizmui înseamnă automat a te recunoaşte inferior celui pe care îl invidiez