Patru traficanţi de droguri au fost arestaţi

În boxa acuzaţilor de la Tribunalul Caraş-Severin au fost aduşi astăzi doar patru dintre membrii grupului organizat care se ocupa cu traficul de droguri, grup destructurat în urma descinderilor de ieri ale mascaţilor de la Crimă Organizată. A cincea persoană pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă se sutrage şi este dată în consemn la frontieră.

 

Magistraţilor de la Tribunalul Caraş-Severin le-au fost prezentaţi astăzi cu propunere de arestare preventivă, Sergiu Valentin Todor, Daniel Florin Băran şi Daniel Emi Berari, cu toţii ridicaţi ieri de către mascaţi, şi creierul grupării, Puiu Stănescu, acesta fiind adus în sala de judecată din Penitenciarul Timişoara, unde ispăşeşte o pedeapsă de un an şi două luni închisoare pentru înşelăciune. Fratele său, Darius Nicolae Stănescu, se sustrage în continuare. Nefiind găsit la domiciliu în momentul descinderilor, acesta a fost înştiinţat telefonic că faţă de el s-a dispus începerea urmăririi penale. Bărbatul le-a închis telefonul în nas procurorilor DIICOT şi de atunci s-a făcut nevăzut. În momentul în care a vorbit la telefon cu organele de cercetare penală se afla în Timişoara.

leader board 728 x 90 px

 

Tribunalul Caraş-Severin a emis mandate de arestare preventivă pentru toţi cei cinci învinuiţi, Darius Nicolae Stănescu urmând să fie trimis în spatele gratiilor imediat ce se va preda sau va fi prins. El este dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră. Ceilalţi patru au făcut recurs, sperând că-şi vor câştiga libertatea la Curtea de Apel Timişoara.

Comments

 1. Abracadabra says:

  Datile drumu nau nicio vina au gresit si ei un pic acolo pe alti care aduc cu tirurile nui vedeti.,,eee da aia dau camata :)))

 2. adi says:

  e vina celor ce consuma nu ar trebui sa faca inchisoare pt asta, cel mult amenda, dupa mine nu e infract.

 3. 4story says:

  Anual Mor Foarte ulti oameni de la tigari..normale..dar ati auzit sa moara cineva de la marijuana sau nah…? Si atunci dc Tigarile sunt Legale..si Drogurile , NU ! ?

 4. stefanescu says:

  Tatal si unchiul lui Daniel Florin Băran ,de 20 de ani ameninta si se jura cu blestem ca va bate si schingiui pe un schilod fost vecin de-al lor din copilarie care nu le-a facut niciodata niciun rau ,iar vecinul amenintat, de 20 de ani nu a mai iesit afara din casa de frica acestor criminali extrem de periculosi ce se lauda ca nu le e frica de nimeni ca-i pedepseste, deoarece sunt protejati de procurori.
  Acestia desi au comis infractiuni mult mai mari decat fiul si nepotul lor ,nu au facut nicio zi de puscarie ,ba inca BARAN MARIUS a fost angajat ca POLITIST LOCAL cu ajutorul mitei date de mama sa!!!
  Angajat in politia locala acest criminal BARAN MARIUS ,a cerut dosarele victimelor de care e obsedat de a-i tortura si omori, pentru a sterge datele ce-l incrimina si a completa eronat in locul datelor reale

 5. pancu says:

  ..va rog frumos stergeti comentariul lui stefanescu

 6. szava brigitte says:

  Eu spun ca ar fi mai bine sa va vedeti de treaba dvs!:)

 7. 2petru2.7,8 says:

  Și cel neprihănit cade. Prov 24:16
  Cel neprihănit cade de șapte ori, cade de nenumărate ori!
  Cel rau atunci cand cade, spre deosebire de cel neprihanit, nu se ridica inapoi.
  Neprihanitii sunt marcati nu de caderea lor in greseala,ci de capacitatea de a se ridica din caderile lor in greseala , dar cei rai sunt marcati de caderea lor in greseala din care nu se gandesc sa se ridice ,ci cauta neincetat tot felul de pretexte,ca sa-si justifice obsesiile criminale de a omori prin tortura ,pentru a aduce jertfe ingerilor cazuti definitiv ( demonilor precum Moloh,Baal… )
  Greseli gramaticale pot sa faca si cei neprihaniti ,asa cum fac multi parlamentari , europalamentari ,ministri si politicieni de tot felul , dar la Judecata de apoi vom da socoteala pentru gandurile,indemnurile si intentiile inimii ,si nu pt greselile gramaticale. In Sfinta Scriptura nu gasim locuri in rai pt premianti si locuri in iad pt corigenti la limba romana ,ci putem gasi o cale ingusta,o poarta stramta a celor neprihaniti ce se ridica de jos ,din nou si din nou si isi poarta crucea urmandu-L pe Hristos.

 8. ora 5 dimineata says:

  Orori desprinse din filmele de groaza s-au petrecut intr-un apartament din Petrosani, orchestrate de un politist comunitar de 31 de ani
  Mesajul de pe Facebook al politistului declarat APT PSIHOLOGIC care si-a ucis mama si bunica
  Din pacate nu este primul politist cu evaluarile psihologice la zi care comite fapte oribile.
  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-politist-si-a-ucis-mama-si-bunica-apoi-si-a-dat-foc-barbatul-avea-evaluarile-psihologice-la-zi.html

 9. bla bla bla si iarasi bla bla bla

 10. multumim abracadabra multumim ady multumim 4story