“Monstrul pedofil” face zece ani de puşcărie!

Daniel Ungur, bărbatul de 41 de ani din Reşiţa care a transformat mai multe puştoaice de liceu din oraş în sclave sexuale, şi-a primit astăzi pedeapsa. Una deloc aspră ţinând cont de faptele incalificabile de care a fost în stare, dar care îl nemulţumeşte şi l-a determinat să declare recurs.

Instanţa de fond de la Tribunalul Caraş-Severin a pronunţat astăzi sentinţa în cazul „Monstrului pedofil”, acuzat de pornografie infantilă, după ce a mai executat trei ani de puşcărie dintr-o condamnare de cinci ani pentru viol, act sexual cu minori şi lipsire de libertate. Poltrivit deciziei magistraţilor cărăşeni, Daniel Ungur va petrece în penitenciar următorii zece ani.

„Pedeapsa rezultantă este de zece ani având în vedere că este recidivist şi a avut o recidivă post executorie de doi ani. Practic, instanţa i-a dat opt ani, dar se adaugă cei doi ani ca recidivă. Am înţeles că instanţa l-a şi achitat pentru una din infracţiunile deduse judecăţii. Consider această sentinţă a Tribunalului Caraş-Severin ca fiind netemeinică şi nelegală, motiv pentru care o vom şi ataca prin apel, deoarece, din probele dosarului, nu rezultă în opinia mea vinovăţia clară a acestui inculpat. Nu înseamnă că dacă are o recidivă post executorie şi antecedente pe acelaşi gen de infracţiuni înseamnă că a recidivat pe acelaşi gen de infracşiuni”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Comments

  1. ion says:

    Bravo magistratilor Tribunalului Caras-Severin.