VIDEO: „Elena Udrea, un curvet, o panaramă!”

Ajunsă în arest fiind acuzată de fapte de corupţie, Elena Udrea este umilită până şi de Sandu Tudori, consilierul local de la Oraviţa cu grave probleme de conduită şi, spun gurile rele, şi de altă natură.

Alesul local supărat pe toată lumea şi pe propria-i viaţă, care confundă sala de şedinţe a Consiliului Local Oraviţa cu mahalaua, nu are o problemă doar cu ziariştii, colegii săi de plen sau angajaţii primăriei, ci şi cu cea mai cunoscută femeie din politica românească. La cea mai recentă întâlnire a consilierilor locali orăviţeni, Sandu Tudori a jignit pe toată lumea. A început cu preşedintele de şedinţă, a continuat cu jurnaliştii, a trecut la Elena Udrea şi, în final, s-a oprit la viceprimarul oraşului, Lorena Ion.

YouTube video

Elena Udrea a avut însă parte de un tratament special din partea consilierului. Acesta a venit în sala de şedinţe cu „Adevărata biografie a Elenei Udrea”, un text însoţit de poza de pe coperta revistei One a „Blondei de la Cotroceni”, aşa cum a numit-o presa. Sandu Tudori nu a apucat să citească materialul pe care îl pregătise despre Elena Udrea, însă şi-a luat singur dreptul la cuvânt, în intervenţiile sale numind-o pe aceasta „curvet” şi „panaramă”.

Foto: http://www.businessmagazin.ro

Comments

 1. Roman says:

  elena udrea ne-a tras inapoi in timp cu 20 de ani fata de unde trebuia sa fim noi Romanii acum. basescu traian si basescu mircea cu tot pdl lor sa fie scosi in afara legii iar capii mafioti sa fie trimisi cate 30-40 de ani dupa gratii.fara o pozitie radicala fata de corupti ne scaldam in agonie.

 2. Ppa says:

  Nu ar fi putut sa lipseasca din panorama, din generic. Stiti ce este trist? Ca pe cand era Ministra Dezvoltari si construia prost si scump, SUTE DE MII DE ROMANI AU MURIT CU ZILE si ei au disparut si din parcurile tarii. Cat despre Statistica este foarte clar: SUNTEM 22 DE MILIOANE (PICIOARE).

 3. Basescu T. says:

  AM CONSTRUIT IN CEI 10 ANI UN STAT PROFUND CORUPT SI TICALOSIT , NORMALUL ERA ANORMAL SI INVERS, ANORMALUL, NORMAL. LU’ LENUTA II MAI BAGAM SI EU CHIORASLACUL MEU DE NAS INTRE CRACI SI BOXE CA SA-MI MAI SPAL SI EU OCHII INJECTATI DE ALCOOL.CE SA NE MAI MIRAM CA SI LA CASE MAI MARI S-A INTAMPLAT CU BILL CLINTON SI MONICA LEWINSKY .

 4. Din seria prostia este infinita says:

  Deci, ca sa inteleg si eu, au prins glas din nou PSD-isti? Pana acum erati “Vai de mama mea, nu mai vreau sa traiesc cu ratia la mancare, curent si caldura” acum vreti sa pupati in partea dorsala oameni care vor readuce acest regim?! Auzi, “BASISTI”, “PDL RAU TARI”. Toti sunt o apa si un pamant. Alcolici din scara blocului au si ei internet si isi dau cu parerea. Referire la acest om politic fara dinti in gura dintr-un oras PRO-FUND corupt numit ORAVITA. “Tarane, vezi-ti de treaba ta ca esti mic si nimeni nu te baga in seama!”

 5. alexandru nemoianu says:

  Ma intreb de ce nu este exclus acest troglodit din functie/Pur si simplu ar trebui suspendat pentru ultraj si atentat la bunele moravuri.Efectiv este inacceptabil!

 6. XXL says:

  CE FACE EXPRES DE BANAT E O MIZERIE RUSINE

 7. bts says:

  Express de banat un ziar de pupincuriști penibili,în frunte cu acest lingãu Dani Stanciu ! De când ești tu mare ziarist,mãi repetentule ?

 8. alexandru nemoianu says:

  Comentarii absolut fara merit!
  Expressdebanat este una dintre cele mai bune publicatii din Romania si categoric cea mai buna publicatie “locala”.

 9. bts says:

  De ce nu spune acest ziarist de 2 bani cum este cumparat cu un castron de mâncare de primarul Ursu? Dupa aia scrie la ziar articole elogioase edilului.