Cum poate ajunge Reșița la Eurovision

Reporterii Express de Banat au stat de vorbă cu reșițenii de la Phaser înainte de marele show din această seară. Ca să treacă de această etapă au nevoie de cât mai multe voturi!

Trupa Phaser se luptă astăzi să reprezinte România la Eurovisionul de anul acesta. Emoțiile sunt mari, însă membrii formației sunt mândri de această reușită, indiferent dacă povestea va continua pe scena din Suedia. „Sunt emoții, e și normal, însă ne bucurăm că am ajuns și până aici. Totuși, vorbim de Eurovision!”, declară pentru Express de Banat de la București membrii trupei.

Eurovisionul, o întâmplare

Trupa Phaser a povestit că ideea de a participa la Eurovision a apărut întâmplător, pe când plănuiau să își lanseze noua piesă „Pour toi et pour moi”. „Noi am compus noua piesă pentru noi, Carina a compus versurile iar noi melodia. Am aflat întâmplător că se fac înscrieri la Eurovision și ne-am zis să încercăm. Ce lansare mai bună decât Eurovisionul!”, povestesc cei de la Phaser.

Deși la începuturi membrii trupei erau cu toții din Reşiţa, Phaser cântă în noua formulă de un an de zile, iar alături de cei trei reșițeni, Carina, Radu și Lucian, au venit toboșarul Arni din Timișoara și chitaristul Cori din Alba Iulia. Chiar și așa, formația a plecat de pe malurile Bârzavei și merită toată susținerea reșițenilor și a cărășenilor.

Semifinala Eurovision se derulează astăzi de la orele 21:00 pe TVR1. Piesa „Pour toi et pour moi” a celor de la Phaser va fi ultima din concurs, cea cu numărul 16. Așa că, după ce se încheie piesa, mâna pe telefon și tastați 16 la numărul de telefon 1267 când prezentatorii vor spune START VOT.  Perioada de votare se încheie după 30 de minute și se pot trimite maximum 11 mesaje de pe un număr de telefon.

Urmăriți aici imagini de la repetiții:

Foto facebook.com

Comments

  1. Coana says:

    ce, au ajuns la eurovizion? cum?