Surprizele se țin lanț la Văliug!

Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Ajuns la a doua ediție, concursul Vertical Race are debutul astăzi la orele 12:00, însă distracția nu se oprește aici. Așa cum deja s-au obișnuit turiștii, în barul de la poalele pârtiei va avea loc încă un party de excepție cu invitați selecți.

Weekendul acesta pe pârtia de la Văliug nu se va mai coborî, ci se va urca. Concursul Vertical Race, ajuns la a doua ediție, va pune la încercare forța turiștilor aflați pe pârtie. Aceștia, echipați cu schiuri de tură, vor parcurge un traseu de aproape 6 kilometri de la pârtia Casa Baraj până pe Semenic. Ținând cont de ediția precedentă, primul sosit ar trebui să ajungă după aproximativ 50 de minute. Premiile concursului vor consta în sume de bani oferite de Telescaun Casa Baraj.

publicitate online in ziar Express de Banat

Lucrurile nu se opresc aici pentru că cei de la Alternative TM, organizatorii competiției sportive, le-au pregătit și alte momente de neuitat participanților și altor turiști care vor fi prezenți la Casa Baraj. „Sâmbătă după eveniment vom povesti împreună cu participanții la o porție de paste la Casa Baraj în Văliug. De asemenea, am pregătit și un mic cadou, o proiecție de film surpriză cu tematică schi-alpinism”, explică cei de la Alternative TM.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Seara urmează să fie un nou show dedicat tinerilor, așa cum s-a obișnuit în fiecare weekend iarna aceasta. Invitați speciali vor fi Vali Florea și Anastasia Sandu și deja și-au anunțat prezența peste 70 de persoane.

untitled design set 970x90 px

Comments

  1. alex says:

    bravoooo ,,,macar acolo se inearca ceva se incearca atragerea de turisti ,,,,BAFTA SUCCES NOROC