Criminalul de 19 ani de la Berzovia a fost arestat!

Din cei patru bărbaţi implicaţi în incidentul de pe balta din Berzovia, soldat cu moartea paznicului acesteia, doar unul singur a ajuns în arest. Procurorii au însă indicii şi despre un al doilea individ care s-ar face răspunzător de moartea bărbatului de 62 de ani.

 

Ionel Vălcăuan şi cei trei bărbaţi care l-au însoţit la balta din Berzovia cu scopul de a bracona au reuşit să prindă doar doi peşti înainte să fie surprinşi de paznic. În loc să fugă cu toţii, Vălcăuan şi un alt bărbat de 38 de ani au rămas pe loc pentru a-i închide gura. Şi i-au închis-o pentru totdeauna. În urma loviturilor aplicate, bărbatul de 62 de ani s-a stins. Au conştientizat că loviturile au fost foarte puternice şi s-au întors pentru a vedea în ce stare se află bătrânul căzut la pământ. L-au stropit cu apă, dar acesta nu şi-a mai revenit.

Ionel Vălcăuan a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, Tribunalul Caraş-Severin dispunând trimiterea acestuia după gratii pentru următoarele 29 de zile. Ceilalţi trei au primit doar interdicţia de a părăsi localitatea.

Comments

 1. Euripide says:

  incredibil….pe cel de 38 ani de ce nu il baga la racoare?????
  Astia trebuie condamnati la moarte,pacat ca la noi nu mai este aceasta pedeapsa.
  Ochi pentru ochi/dinte pentru dinte
  lasati-i in libertate fratilor,ca maine – poimaine vor fi si parintii/copiii vostri ucisi de aceste animale.ATENTIE : nu este prima abatere,sunt cam plini de dosare acesti 4 vagabonzi

 2. Euripide says:

  P.S. : uitati-va la asta ce fata de debil mintal are