Se dă soluţia în dosarul Hauptmann

La aproape trei ani de la tragedia de la Birda şi doi de la trimiterea în judecată a tânărului Claudiu Hauptmann, şoferul care a provocat teribilul accident, magistraţii de la Judecătoria Deta vor pronunţa sentinţa în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă, o sentinţă care nu va fi definitivă.

 

În urma accidentului din vara lui 2009, Claudiu Hauptmann răspunde în faţa legii pentru moartea a şase oameni. Este vorba despre şoferul şi cei trei pasageri ai autoturismului pe care maşina tânărului a lovit-o în plin şi de două tinere care îl însoţiseră la Timişoara, la cumpărături, una fiind chiar iubita sa din acel moment. Un alt prieten al lui Claudiu Hauptmann, aflat pe bancheta din spate, a scăpat în mod miraculos, dar va rămâne cu sechele pe viaţă. După mai multe expertize tehnice şi criminalistice efectuate în cauză, instanţa de fond de la Judecătoria Deta este gata să dea primul verdict.

“Având în vedere că nu s-au depus concluzii scrise de căre toţi apărătorii părţilor, că aceea care au depus concluzii scrise le-au depus în data la care s-a amânat pronunţarea, în considerearea aceloraşi temeiuri de drept, amână deliberarea şi pronunţarea soluţiei în cauză la data de 27 aprilie”, se arată în ultima încheiere a Judecătoriei Deta.

 

 

sursa foto: agenda.ro