VIDEO: Circ în Consiliul Local: „S-o filmeze pe mă-sa! Au primit bani să mă pupe în fund!”

Consilierul local orăviţean Sandu Tudori a atras din nou atenţia psihiatrilor cu manifestările şi gesturile sale de mahala, care nu fac cinste nimănui, cu atât mai puţin unui om ce a primit voturile cetăţenilor pentru a le reprezenta interesele.  

Şedinţa Consiliului Local Oraviţa de ieri a fost transformată într-un adevărat circ de acelaşi individ cu statut de ales local care se manifestă ca un dezaxat aproape la fiecare întâlnire în plen. Tudori ar putea avea nevoie urgentă de un control psihiatric amănunţit, dar astea sunt problemele sale personale şi interesează mai puţin spre deloc. Când vine vorba însă de manifestările sale în calitate de consilier local şi de acuzaţiile pe care le face e altceva. Omul nu suportă să fie fotografiat sau filmat în timpul şedinţelor şi de mai multe ori a cerut ca şedinţele publice prin lege ale Consiliului Local Oraviţa să fie interzise presei.

YouTube video

Mai grav este că niciunul dintre colegi nu-l poate pune la punct, nici măcar preşedinţii de şedinţă, care ar trebui să impună un anumit climat de ordine, disciplină şi respect în sala de şedinţe. Tudori face însă ce vrea, vorbeşte când vrea şi cu cine vrea, de cele mai multe ori pe teme ce nu se regăsesc pe ordinea de zi, jigneşte consilierii locali şi reprezentanţii presei şi chiar face acuzaţii şi aluzii legate de fapte de corupţie ce ar fi săvârşite de angajaţii primăriei şi jurnalişti. Circul este acceptat de fiecare dată de colegii de plen, chiar dacă este evident faptul că imaginea Consiliului Local are grav de suferit din cauza unui individ supărat pe viaţă. O fi fost nedreaptă cu el, dar asta nu înseamnă că toţi ceilalţi trebuie să-i accepte ieşirile mitocăneşti!

Comments

 1. Eu says:

  abea acuma l-ati vazut ? :))) asa e de cand s-a nascut , si fiicasa la fel , mai e si mare profesoara ! Astia trebuie internati :)))))

 2. gogu says:

  Asta face circ pe banii nostri , e platit din banii nostri!
  Nu are ce cauta in functia de consilier local!!!
  De ce il mai tineti acolo??

 3. Dimitrovici says:

  Vaisamar de el vocabular oribil si cu guma de mestecat intr o sedinta deci sant alese doar specimene si inculti

 4. adi says:

  Ba stanciule asta are mai multa scoala decit tot neamul tau la un loc mincator de ciorbe la caras.

 5. Cultura Si civilizatie - moderator says:

  Domnule Dimitrovici daca vorbiti despre inculti am pretentia sa scrieti corect iar daca nu stiti la ce ma refer mai bine scrieti in gand ca poate nu vede nimeni! Cat despre comentariul lasat de Eu…aici ii vorba de un consilier si nu de fata acestuia si nu stiu ce sa zic, esti penibil/a, frustrat/a (Ferrari nu poate avea oricine, imi pare rau pentru tine ca ai o viata chinuita).

 6. gogu scientologu says:

  :)))))) presa fara nume, de la ce presa sunteti, baa ? pe print n-ati rezista o zi, nu v-ar cumpara nici dracu compunerile, apropo, aveti si publicitate de la primarie pe site iar asta inseamna ca tu cam esti jurnalist pe banii nostri, are dreptate omul !!

 7. XXL says:

  IA SPUNE MA STANCIULE CITI BANI AI PRIMIT MAI DOBITOCULE !

 8. ion says:

  cum recitesc, tot mai multa dreptate ii dau, cate articole ati scris in care sa spuneti ca ceva nu-i in regula cu orasul, ca vrea muzee, saline, oras baroc (nici primarul nu stie ce inseamna cuvantul asta) iar in realitate orasul e in descompunere ? NICI UNU. sa ne mai intrebam DE CE sau sa ne vedem de ale noastre fiindca e retorica !

 9. adi says:

  Bravo Tudorii dai in lingai Respect

 10. adi says:

  Mai bine profesoara decit turista in Italia

 11. EU analfabeta de pe trotuarul din Italia says:

  BAI CRISTI CATI BANI AI LUAT DE LA ORAVITA, CATI BANI, CATI BANI, INCORUPTIBILULE

 12. Radivoj says:

  O tara plina de prosti condusa de niste pacalici incompetenti si hoti ! Asta-i Romanistanul de azi !