VIDEO. Angajații CJAS au găsit microfoane în sistemele de senzori! Cine îi ascultă?

Aceasta a fost întrebarea lansată public astăzi de președintele Blocului Național Sindical, Nicolae Drăgan, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o.

Liderul sindical povestește că microfoanele au fost găsite în patru locații: în birourile directorilor și la secretariat, atunci când oamenii au vrut să activeze senzorii pentru alarmă. Drăgan spune că microfoanele erau alimentate, dar că cei care au executat lucrarea au tăiat firele.

„Sunt de mult amplasate acolo, probabil de cel puțin 10 ani. Cine știe?! Cine ar vrea să ne asculte pe noi? Nu îmi dau cu părerea, dar trebuia să fac public acest lucru pentru că este o stare de fapt. Cine le-a instalat poate veni să le revendice, or fi luate și ele pe inventar! Lăsând, totuși, gluma la o parte, oamenii din instituție sunt dezamăgiți. Asta vreau să vă spun. Funcționarii stau toată ziua la lucru și mai sunt și înjurați de oameni că așteaptă pe la rând, a declarat Nicolae Drăgan, lider sindical și șeful corpului de control din cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin.

YouTube video

 

 

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. Bastos says:

    Aceasta instituie de rahat CJAS trebuie desfiintata pt. ca si-a dovedit ineficienta,si incompetenta. Normal ca le-a pus microfoane,in conditiile in care aceste gunoaie delapideaza zilnic bugetul statului si al asiguratilor. LA PUSCARIE !!!