Horia Irimia a plecat de la conducerea spitalului din Caransebeș. Cine i-a luat locul?

promovare online Timisoara Casa Auto

La Spitalul Municipal de Urgență au loc o serie de schimbări în această perioadă, chiar dacă lucrurile merg bine. În plus, aleșii locali au aprobat o documentație tehnico-economică pentru un alt proiect.

Noi fonduri de la bugetul local sunt necesare pentru buna funcționare a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.  Consilierii locali au aprobat documentația tehnico-economică pentru proiectul instalații electrice de forță, tablouri electrice și automatizări pentru alimentare cu energie electrică pentru echipamentele medicale aduse prin proiectul de 4 milioane de euro din bani europeni. Pentru aparatura medicală adusă la spital (RMN, ecograf, ecograf TBC, mamograf, angiograf) este necesar un spor de putere electrică. Soluția de alimentare cu energie electrică a noului consumator se va stabili în perioada următoare de către furnizor, iar distribuția energiei electrice se va realiza dintr-un tablou general ce va fi amplasat separat de actualul tablou. Valoarea lucrărilor se ridică la 317.000 de lei, iar durata de realizare este de trei luni.

Pentru că perioada de implementare a proiectului de reabilitare a compartimentului de radiologie imagistică s-a încheiat, s-a sfârșit și mandatul managerului Horia Irimia, căruia municipalitatea i-a cerut ajutorul tocmai pentru acest proiect de importanță majoră pentru întreaga comunitate din Banatul de Munte. Horia Irimia ocupă în prezent funcția de director economic la primăria Caransebeș după ce zilele trecute a trecut examenul de funcționar public.

promovare banner maxagro

Locul său a fost luat la Spitalul Municipal de inginerul Claudiu Hirțea, care va asigura interimatul timp de șase luni, după care se poate înscrie la concursul pentru postul de manager, organizat de Primăria Caransebeș.

publicitate tmc 640