VIDEO: Amendat cu japca de polițiştii care stau la ciupeală! A rămas fără permis, deşi era pe scaunul din dreapta!

Un reşiţean s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru o „depăşire neregulamentară” pe care ar fi efectuat-o soţia sa. Martorul a completat în alb declaraţia, iar poliţistul a scris ce-a vrut în procesul-verbal, plecând de la faţa locului când i s-a cerut să treacă menţiunile celui sancţionat!

Numărul echipajelor Poliţiei Rutiere amplasate în locuri dintre cele mai neaşteptate pentru a vâna efectiv greşeala conducătorilor auto ca să-şi realizeze astfel planul de amenzi sau să-şi ia „dreptul” e tot mai mare, în timp ce pe drumurile pe care mor aproape săptămânal oameni nu prea calcă picior de om al legii. Ca şi cum nu ar fi suficient, destui poliţişti abuzează de uniformă şi forţează mâna şoferilor, care, de teama unor amenzi uriaşe, preferă în dese rânduri să fie „atenţi” cu organul. O familie de tineri din Reşiţa a păţit-o recent pe DN85/E574, unde a avut ghinionul să dea peste un poliţist desprins parcă din scenetele cu Garcea celor de la Vacanţa Mare.

coman ipj oltcoman ipj olt
„Mergeam spre Bucureşti, eram între Găneasa şi Slatina, când un poliţist s-a dat repede jos din maşina oprită pe marginea drumului şi ne-a făcut semn să tragem pe dreapta. Fiind un drum în linie dreaptă, unde se merge destul de tare, am oprit abia după vreo sută de metri. De fapt, soţia mea, pentru că ea se afla la volan, eu fiind pe scaunul din dreapta. Am coborât amândoi şi am aflat de la poliţist că e vorba despre o depăşire neregulamentară, că maşina noastră ar fi depăşit un tir pe linie continuă. Nimic mai fals, pentru că se vede foarte clar că e un drum în linie dreaptă cu marcaj discontinuu. Poliţistul s-a dus mai întâi la şoferul tirului pe care spunea că l-am depăşit, astfel că habar nu avea cine a condus maşina, eu sau soţia mea. A presupus că eu, probabil, doar pentru că sunt bărbat”, ne-a povestit Marius Nicolae.

Văzând cum stau lucrurile, cei doi reşiţeni au scos telefoanele mobile şi au început să filmeze totul. Agentul-şef principal Mircea Coman, de la Serviciul Rutier al IPJ Olt, nu s-a arătat deloc încântat că e filmat şi a încercat să-i intimideze, îndreptându-se spre ei şi gesticulând. Adevăratele probleme apar însă abia acum. „Aparatul radar nu era pornit, cameră video nu avea. A notat datele martorului pe un carton, din care se observa foarte clar că rupsese anterior bucăţele. Ulterior mi-am dat seama la ce folosea, probabil, acel carton. Apoi i-a dat să semneze procesul-verbal şi încă o hârtie. Martorul a semnat, practic, în alb. De altfel, a şi recunoscut în timp ce îl filmam că nu a văzut vreo linie continuă în locul în care l-am depăşit. Poliţistul mi-a cerut documentele, apoi i le-a solicitat soţiei, fiind foarte clar că habar nu avea care dintre noi a condus maşina. Până la urmă m-a amendat pe mine şi mi-a luat permisul, deşi la volan fusese soţia mea! I-am spus că nu semneze procesul-verbal până nu trece menţiunile mele. A trebuit să insist. A fost de acord să consemneze doar faptul că nu am condus eu. I-am cerut însă să scrie la aceeaşi rubrică de menţiuni şi faptul că martorul a semnat în alb, fără să ştie ce, dar domnul Coman a refuzat, în ciuda insistenţelor noastre, s-a urcat în maşină şi a plecat”, a mai povestit Marius Nicolae.

coman ipj olt

coman ipj olt

 

 

 

 

 

 

La vreo zece zile de atunci, a primit acasă o copie a procesului-verbal prin care a înştiinţat că nu are voie să urce la volan timp de 30 de zile, că are de plătit 390 de lei şi că a primit şi patru puncte penalizare. De pe Drumul European 574 se va ajunge direct în sala de judecată, deoarece Marius Nicolae a anunţat că va contesta sancţiunea, considerând-o abuzivă. Agentul-şef principal Mircea Coman are toate şansele să răspundă în faţa superiorilor săi pentru felul în care înţelege să-şi exercite calitatea de poliţist. Cel puţin aşa ar fi normal! Reprezentantul IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a recunoscut pentru expressdebanat.ro că dacă lucrurile stau exact aşa cum a reclamat reşiţeanul şi cum se vede pe imaginile video, e posibil ca Mircea Coman să fi încălcat grav procedurile. „Cetăţeanul respectiv poate contesta contravenţia respectivă. În măsura în care cele susţinute de cetăţean sunt adevărate, este posibil ca poliţistul să fi săvârşit un abuz. Este drept că procedura nu spune aşa, spune că martorul trebuie să semneze după ce este completat procesul-verbal de către poliţist. Fără discuţie, procedura aşa spune, trebuie consemnat tot ce susţine cetăţeanul, pentru că sunt obiecţiile lui, dar eu nu mă pot pronunţa în cazul de faţă”, a precizat comisarul Nicolae.

Procedura e clară şi logică. Nu însă şi pentru agentul-şef principal Mircea Coman, de la Serviciul Rutier al IPJ Olt, care are propriile legi!

Comments

 1. Iosif says:

  Mda.. din pacate sunt si oameni din astia.. desi ar trebui sa fie de o verticalitate ireprosabila, ei sunt tocmai invers..

 2. Dan-Alioşa Ulici says:

  TRĂIM ÎN ROMÂNIA ŞI ASTA NE OCUPĂ TOT TIMPUL spune Mister Mircea Badea şi… nimic mai adevărat ! Dacă în Statele Uniunii Europene, maşinile de poliţie sunt amplasate pentru PREVENIREA unor evenimente, nu acelaşi lucru este valabil şi pentru Republica România. Se ştie că judeţul Olt este campionul acestor evenimente semnalate mai sus de reşiţeni, dar vă asigur că nu-s singurii. Maşinile de poliţie au împânzit şoselele din România. Ciudat este faptul că aceste maşini de poliţie sunt uneori amplasate în cele mai ciudate locuri posibile: între două case în satele din Romănia, sus pe dealuri ascunse după copaci sau în livezi cu pomi fructiferi pe DOMENII PRIVATE, între două autoturisme sau camioane parcate ,,regulamentar”, camioane ale unor firme private… şi multe altele… din păcate. Uneori mă întreb, de ce dracu nu ne iau poliţiştii permisele sau de ce nu ne percep din start amenzi?… Ca să ştim o treabă…

 3. Bughiu Danut says:

  Nu e singular cazul ,ia vedeti : ostat de BUGHIU DANUT | 28 iunie 2014 14:32
  Răspunde
  Mai nou ,de cand au inceput …”lucrarile de reparatie” ;tovarasi militieni NU ma stau cu radarul pentru viteza.Au gasit altceva complet legal si anume: depasirea pe linie continua si implicit suspendarea permisului de conducere pe linga 300 de lei amenda…Toate astea se intampla duminica de duminica la km 133 unde este o portiune dreapta de drum se posteaza frumos cu aparatul radar si ,precum pescari….asteapata cu sufletul la gura un …..fraier …..(a se citi : sofer) care ,chipurile,ar depasi alt autovehicul peste linia continua….Ce rost are sa mai intreb de ….linie continua ,marcaje si restul ce tin de un drum national?!?! Legea e lege ,do’mle si trebuie respectata !! Deci ,te urci la volan si treci peste orice obstacol aflat in calea ta pe acel drum;ca e groapa,ca e crater ca e denivelare …nu are importanta ,treci peste tot si nu indrazni sa ocolesti ceva ca …..ramai fara permis ….!!! Trebuie facut ceva in ”favoarea” acestor ”tovarasi militieni” plini de avint ”revolutionar” pentru ai domoli din ”cruciada” lor impotriva celor care le ….fac salariile….bugetari fiind ,refuzand in ultima instanta toti soferi care au dea face cu asa ceva pe acel DN 76 ,SA SEMNEZE orice proces verbal legat de vreo incalcare a legii rutiere pe aceea ….”poteca”….cu numele de DRUM NATIONAL(DN76)!!!

  De la: Bughiu Danut | 28/06/2014 14:08:20
  Pai ei isi fac datoria….pe DN 76 ,cu ocazia inceperi lucrarilor de reparatii la drum…. Se posteaza strategic,in fiecare zi de duminica, la km 133 ,in padure,si cu un aparat radar inregistreaza soferii care trec /depasesc linia continua…..chipurile…linie continua,apoi ….aplica legea: suspendari de permise si amenzi;in functie de …..\\’\\’client\\’\\’.Daca e \\’\\’cunoscut\\’\\’ scapa cu un milion pentru ….\\’\\’bugetul personal\\’\\’ al agentului ;daca nu : permis suspendat plus amenda….pentru bugetul statului in cazul asta!!! Drumul la ora actuala este cum a fost intotdeauna : DEZASTRU, dar ,nah,ce conteaza asta,legea e lege,dar numai pentru soferi;pentru administratorul drumului nu….!!! Brava voua \\’\\’tovarasi\\’\\’ militieni, nu va lasati; dati si voi pe spatele omului de rand ca deh,merita….are toate conditiile stipulate in legislatia rutiera ,legat de drumuri (marcaje,indicatoare,stare corespunzatoare,etc) si ei \\’\\’infractorii\\’\\’ cu rovinete platite ,tot indraznesc sa incalce legea….Si cereti sefilor sa va suplimenteze efectivele din teren sa nu va mai plingeti ca ,citez :\\’\\’santem si asa putini….\\’\\’ asta ca sa nu va creasca ….tensiunea!!!

 4. Suporter GRN says:

  Granita la Orsova

 5. yo says:

  Omule cu filmatj . Prima data tu t faci vinocat d tot. Unu la mana tu singur recunosti in propria filmare ca ai condus tu , dupa care o dai la intors . Doi, daca nu e adevarat castigi in instanta . Trei , cine ti.a zis tie ca doar filmatul poate fi proba in instanta ? Are martor ai pus.o . Vezi tu , mentalitate d roman prost . Sa t fi vazut dincolo daca faceai asa .

 6. yo 2 says:

  ..ai dreptate! astia-s d-aia care au dat si ei da niste lovele si acu cred ca pamantul se invarte in jurul lor! niste penibili limitati! oricum se fac de kkt daca pierd in instanta!

 7. geo says:

  yo si yo2 sunteti niste militieni ANALFABETI!!!

 8. Bianca says:

  Analfabet esti chiar tu , din câte se vede ! De aceea lucrează in cadrul poliției pentru a nu lasa niște analfabeți printre care te numeri si tu sa mai omoare si alte persoane .

 9. eu says:

  Acum 2 zile am fost in Germania iar la întoarcere m-am abătut putin pentru a merge la un prieten langa Viena, intr-un orăsel unde spre surprinderea mea amvazut cum sta politia austriacă la pândă cu radarul. Politistul dotat cu radar tip pistol stătea ascuns dupa un microbuz si lua tot ce cobora fiindca era o coborarare foarte lunga in linie dreapta si abruptă unde limita de viteza era de 50 km. Asa ca nu va mai plângeri ca politistii romani stau ascunsi si la vânat si mai circulatii si pe afara unde vânătoarea este mult mai mare, cu dotare mult superioara si cu un numar dublu de politisti. Si ca o paranteză un prieten din Germania mi-a spus ca in cei 4ani de cand locuieste in Germania a luat amenzi cat pentru o viata in Romania.

 10. geo says:

  bianca,esti penibila,ca si toti militienii,absolventi de UEM!!!

 11. Bianca says:

  Esti chiar un patetic domule Geo .

 12. IOnut says:

  Deci in primul rand nu am inteles de ce conducatorul auto a facut atata circ. Ai vreo nedumerire, te duci in instanta si gata. Am calatorit mult in lumea asta, meseria mea fiind de sofer, dar daca as fi facut vreodata ce a facut cei doi soti, in oricare alta tara eram pus pe burta de mult. Si cat despre panda, sa vedeti voi in alte tari panda si pe unde stau ascunsi si apoi sa comenteze lumea de panda la noi in tara.La noi politistul e prea ok, la cati bizoni sunt in trafic. Eu daca as fi in locul politistului, l as fi dat in judecata pe sofer intrucat l a filmat si l a pus pe net, fara sa ii cenzure fata. Una peste alta, la ce circ a facut conducatorul auto , a meritat sa ramana fara permis.

 13. Mentalitati says:

  #IOnut – Ai dreptate!

 14. Mentalitati says:

  Am o oarecare stima pentru politistii rutieristi pentru ca reusesc sa mai puna la punct numeroasele abateri grave de circulatie ce se petrec pe drumurile patriei. Sper sa intre mai tare si in beizadele. Succes!

 15. Mentalitati says:

  Apropo, in occident politistii au studii academice de Oxford asa cum cerintele la noi!?

 16. Mentalitati says:

  Corectura: in loc de studii – studii si diplome; si, completare: “asa cum SUNT cerintele la noi”

 17. Mentalitati says:

  Cat despre politistii smenari? Sunt inca destui.

 18. Cetățeanul says:

  Mai bine de jumătate din bancurile cu polițiști sunt adevărate…

 19. Alex says:

  Cunosc personal un caz identic si cu totii stim cum se iau spagi si se fac abuzuri! Urmariti in video cum la final asa-zisul organ al legii ii intreaba pe cei doi daca semneaza l!!!Sunt doi contravenienti pe procesul verbal?? De ce nu a folosit aparatul de filmat aflat in dotarea masinii, pentru ca daca chiar s-a incalcat legea ii inchidea gura barbatului…Politistul are obligatia sa ii permita contravenientului sa isi treaca mentiunile oricare ar fi ele, nu sa profite de pozitia sa si sa isi permita sa fuga practic cu procesul verbal!Cat despre personajele de mai sus care isi dau cu parerea si se inchina in fata legii noastre “rutieriste” cum vad ca scrie la propriul dex, nu fac altceva decat sa dovedeasca inca odata ca nu sunt decat niste analfabeti, conducatori desavarsiti de biciclete si mancatori de seminte care nu vor avea parte nociodata de un permis de conducere!Fiti seriosi si terminati voi cu judecata asta ieftina!

 20. IOnut says:

  Si eu am fost amendat de multe ori de politie si mai ales la radar, fiind sofer inevitabil mai gresesti, dar mi am recunoscut vina tot timpul si am mers mai departe si nu am facut panarama in drum, ca vai nu sunt autostrazi si alte aberatii.Uneori ma gandeam ca poate asa a fost mai bine, ori daca nu ma oprea sa ma sanctioneze poate mai incolo faceam un accident, asa ca pt o perioada de timp eram iar cuminte. Dar din pacate, vad zi de zi pe aceste forumuri numai oameni frustrati si needucati!!Cetateanule roman, TARA FARA POLITIE NU EXISTA, politistul e in strada ca sa ne protejeze de cei rai dar si sa ne sanctioneze atunci cand gresim!!! Desi multi dintre noi ii uram, si ii injuram, daca nu erau ei era haos. Asa ca fiti barbati si gata. Eu stiu tot timpul ce am facut si NICIODATA un politist pe care m a oprit nu a facut niciun abuz. PS: Sunt sigur ca o sa se gaseasca vreun destept sa ma contrazica.

 21. Gabi says:

  Esti vinovat platesti, susti ca esti nevonovat mergi in instanta dar cel din filmare a preferat sa faca circ… sa spuna mersi ca nu l-au amendat si pt. mai multe (de ex. trecerea prin loc nepermis a strazii etc etc)
  Ceic are comenteaza ca in Romania se sta la panda cu radarul inseamna ca n-au iesit niciodata din Romania, mergeti si vedeti cum este si in alte tari si dupa aceea comentati.
  Va place circul, aveti circ ieftin cu asemena conducatori auto.

 22. Alex says:

  Voi inainte sa comentati, de curiozitate ati vazut vreo linie continua????Nu mai conteaza daca a condus el sau vreo fantoma!Stiti bine ce duri vor sa para astia ca sa obtina si ei de vreo ciorba! Politistul ala trebuia sa ii dea voie sa scrie ce vrea el la mentiuni ca oricum daca doresete face contestatie.Tot atat faceti voi legea prin comentarii.La fel si astia de mai sus cu datul in judecata ca i-a aparut fata polititstului, e pe domeniul public judecatorilor!!!ce atat va dati voi ca ati fost afara, din contra dati dovada chiar ca nu ati trecut de Timis, mai ales sa fi ajuns si voi catre vest..Lasati oamenii sa isi rezolve in instanta daca chiar sunt sau nu vinovati!Terminati copilasi cu datil exemplelor de afara ca afara nu stau in boscheti cu gurile deschise sa le dai 1leu 2..Si afara de ce nu iti permiti sa faci scandal in strada?? Pentru ca politia e politie si nu se complica cu mizilicuri si incercari de cersit ca astia!!!

 23. Bianca Roxana says:

  Domnule Marius Nicolae, ai facut circ degeaba, dar pt circul tau o sa ne vedem in instanta. Cu ce drept imi filmezi tu sotul si il pui pe internet? Ai cerut voie cuiva? Faci acuzatii aiurea, faci pe nevinovatul. Sa va spun putin cum sta treaba…gresesti, platesti, altfel condu regulamentar.
  Ai depasit pe linie continua si cand te-a oprit politia te-ai dat jos de la volan, conducea sotia de pe celalalt scaun? Ai inceput sa filmezi si sotia ta se victimiza tinandu-se de burta, dupa care a lasat burta si a scos telefonul. Ati facut scandal aiurea, ai depasit, martorul te-a vazut, politistul te-a oprit, ce e greu de inteles? Primesti sanctiunea pe care o meriti, dar tu ai preferat scandalul fara sa tii cont ca un om asteapta dupa tine si nu ajunge la timp la descarcare. Ti-a spus martorul ca trebuie sa ajunga, ai raspuns ca si tu te grabesti ca nu te intereseaza. De ce nu ai pus si filmarea in care te rugai de politist sa ii ia permisul sotiei ca tu ai nevoie de al tau?
  Ai facut acuzatia ca martorul semneaza pt ca are nereguli, ei bine, te asigur ca sotul meu nu a venit sa isi vada copiii ca sa poata sa isi faca pauza.
  Politia nu a plecat, ai taiat si ai adaugat filmarile, ci tu ai plecat si politia te-a urmarit in trafic, plecand cu actele sotului meu la ei si el fiind obligat sa va urmeze. Asta de ce nu precizeaza domnul care a scris articolul?
  Martorul a semnat cele doua procese verbale ca si martor, nimic altceva. Nu mai acuza pe altii ca sunt prosti pt ca nu stiu ce semneaza ca s-ar putea martorul sa aibe mai multa carte ca si tine.
  Si in final ti-as pune o intrebare, daca erai intr-o tara civilizata (Austria, Germania) ce crezi ca ti-ar fi facut politia pt circul asta?

 24. Florin says:

  Vorbim de tari civilizate…??? Atunci ar trebui sa ne purtam ca atare atat noi ca si cetateni ai acestei tari cat si oamenii legii!!! Nu este singurul abuz care se comite in aceasta tara si de aceea ar trebui sa nu mai plecam capul …mai informati-va si cititi legea ,legea ar trebui sa fie mai presus decat subiectivismul fiecaruia! In tari civilizate si democrate cum invocati voi cine greseste plateste dar voi cei care spuneti ca nu ati patit sa va vorbeasca macar urat un politist cred ca circulati numai in oras sau poate aveti biciclete ! In ceea ce va priveste doamna draga, Bianca Roxana, e normal sa va sustineti sotul ,dar eu pe filmari la sfarsit vad ca masina acestuia (tirul) nu mai este prezenta in momentul in care dl politist refuza sa scrie mentiunile !!! Cunosc multe cazuri si chiar eu am patit ca din martor sa ajung chiar contravenient, doar ca pana la urma legea si-a facut treaba. Si inca ceva daca vrem o tara civilizata mai intai de toate invatati sa scrieti corect gramatical ca sa nu fim si analfabeti!La cum gandim noi romanii, ne meritam soarta … nici nu ne cunoastem propriile drepturi …dar vrem sa fim ca afara …

 25. Denis says:

  Bianca stai linistita ca nu sunteti atat de interesanti si de frumosi ca sa va filmeze lumea de placere… Filmarile alea vor fi folosite in proces, nu pentru divertisment. M’am saturat de coruptii astia care cica reprezinta dreptatea si de gunoaiele care ii sustin numai ca sa pupe in cur, ca nu se stie poate primesc si ei un biscuite. Vai de capu vostru de jalnici.

 26. Zi de iulie says:

  Stimata doamna, Bianca, cu tot respectul cuvenit, sper ca aveti si dovezi cand sustineti alegatiile dvs, prezumand in mod legitim ca nu aveti puteri paranormale pentru a va afla acolo la momentul incidentului.Cat despre sotul dvs., doresc sa va reliefez trei chestiuni. 1. De ce nu a consemnat in declaratie tot ceea ce afirmati in randurile de mai sus? 2. De ce pe filmare declara ca nu a vazut linia continua? 3. De ce a semnat cum ca a fost martor la refuzul semnarii din moment ce el nu era fizic prezent (poate doar cu sufletul)? Cat despre scoala, din respect nu va dau replica!

 27. Bianca Roxana says:

  Nu suntem atat de frumosi, dar domnul care l-a filmat avea putin noroc ca nu i-a bagat telefonul pe gura. El a taiat filmarile, era logic ca nu aparea in final.
  Pt stirea vostra declaratia va fi luata in judetul nostru, nu a fost luata inca, a semnat doar procesul verbal.
  Si domnul Denis, cred ca mai mare ,,pupincurist” ca tine nu e. Ai fost de fata? Domnul care a filmat a povestit ce a vrut si a filmat tot dupa care a taiat ce i-a convenit. Te intreb in instanta ce e mai important o filmare cu secvente sau un martor.
  Va place sa comentati, sa acuzati, dar habar nu aveti despre ce e vorba.
  PS: de aia sunt atatea accidente pt ca e plina tara de smecheri cu masini puternice, care nu respecta legile. In spatele unui nume toti suntem smecheri, dar fata in fata scoatem camerele si facem tiganie.

 28. adeline says:

  Doamna bianca roxana dumneavoastră comentați de cei care își dau cu părerea că nu au fost de față dar dumneavoastră ați fost cumva? Iar în ceea ce privește comentariul dumneavoastră despre soția domnului este foarte urât! Este o femei e însărcinată și din cate observ nu a făcut decât să își apere soțul de un ABUZ venit din partea unui organ al statului, care apropo este plătit și are o pâine pe masă de la noi toți!

 29. Dany says:

  Locuiesc in austria de 10 ani si sunt sofer de tir. Am si eu un bmw e90 si merg 1 pe an in RO. Dar sunt uimit in fiecare zii de prostia din RO. Politistul nu abuzeaza deloc dar putini sunt care ii duc mintea sa stie acest lucru. E plina tara de smecheri cu BMW ca mie rusine de masina ce o am datorita lor. Cocalarul probabil a depasit tirul pe linia continua, politistii ori au fost sesizati ori au vazut singuri faza fiind in masina nemarcata. DAR cum idiotul nu a putut astepta 50 de m pt a efectua depasirea spune totul despre mintea lui. Asa ca a decis sa faca un video pt ca prostii sa il sustina. Aici, nu exista asa ceva, esti judecat dupa fapte, nu zbieri dupa dovezi si filmari ca ajungi sa te ia dracu de te controleaza pana te baga mai urat. Dar in romania totul functioneaza pe baza hotul neprins e negustor cinstit. Imi pare rau ca va faceti mai rau voua. In curand politistii nu vor mai amenda de frica iar lumea va prinde mai mult curaj. Vor aparea mai multe accidente si va murii mai multa lume inocenta. Daca oprea o dacie, ziceati ca se leaga de un om sarac, aici spuneti ca cauta spaga, daca nu faceau nimic zberati unde era politia. Păcat.

 30. geo says:

  e plina tara de politisti,parca is facuti la imprimanta,macar daca aveau modelul unui politist corect,cinstit,civilizat,care sa nu se compromita.dar nici cu astia din olt…..

 31. Bianca Roxana says:

  Doamna adeline din cauza unui domn ca asta am nascut prematur primul copil. A depasit pe linia continua, a trebuit sa franez si m-am lovit cu burta. Daca e insarcinata de ce se tinea de burta si cand a vazut ca sotul ei face circ a lasat burta si a scos telefonul? E sotul meu sofer de tir, dar ea e prea obraznica si cu el. Si dvs ati fost de fata de stiti ca a fost abuz, ca eu nu v-am vazut in filmare. Sotul a fost si a vazut. Oricum, eu nu imi bat capul cu oameni care comenteaza aiurea. V-a servit o filmare taiata si adaugata si totul e abuz. Intr-adevar, daca eram intr-o tara civilizata, domnul era arestat de mult pt circul asta.

 32. IOnut says:

  Alex se vede ca habar nu ai pe ce lume traiesti. Chiar daca esti pe domeniul public , eu ca si cetatean iti aduc la cunostinta ca nu sunt de acord sa ma filmezi, dar daca ma filmezi nu e problema dar sa imi cenzurezi fata, daca nu faci asta te dau in judecata. E simplu.Doi la mana , mentiunele ti le scrie politistul si doar cu privire la fapta si nu alte aberatii. Cat despre iesitul in afara, se vede ca nu iesit din granitele Romaniei, acolo chiar stau la panda, dar daca tu esti un om corect nu ar trebui sa te interese asta, pot sa stea si in copac daca tu respecti legea nu are nimeni nimic cu tine.Cat despre ciorba , eu nu am intalnit politist care sa imi ceara bani sau ciorbe sau ce kkt vorbesti tu acolo. Oricum ce am scris si mai sus e in zadar, Romania e plina de bizoni si de asta mor oameni zi de zi, pentru lumea incurazeaza asta de comportament, suntem o natie de scandalagii stim sa ne uitam numai in curtea altora si sa aratam cu degetul, ne meritam soarta. O seara buna!

 33. Bianca says:

  Domnule Geo , cand o sa lucrezi in cadrul serviciului IPJ atunci sa iti mai dai cu părerea . Pana atunci stai in banca ta , si nu mai comenta nici tu si nici alte persoane printre care si preastimata doamna ADELINE care nu a participat la acesta mascarada a unui om iritat , ca acest polițist l a văzut si l a sancționat ! Acest video a fost tăiat , daca era tot ii dădeați dreptate , domnului polițist ! O seara buna .

 34. Adrian says:

  Foarte bine fac politistii ca ii vaneazape smecherii astia.
  Ne-am saturat sa avem asa parteneri de trafic. Ar fi bine ca politia sa faca zilnic astfel de filtre. Poate asa ne scapam si noi de toti cioflengari cu permis de conducere.
  Aaaa, inca ceva. Euam permis de 21 de ani siniciodata nu s-a legat politia de mine ne justificat. Cand m-a oprit politia am stiut de ce ma opreste, pentru ca de fiecare data politia a fost corecta.
  Si niciodata nu am avut de comentat. Mi-am recunoscut greseala si gata, fara comentarii,milogeli si aLTE CHESTII DIN ASTA CARActeristice rumanului.

 35. NIK says:

  Nu stiu daca se poate deschide, sa vedeti cum ar trebui sa procedeze politia la noi, pentru acesti indivizi.

 36. Marin says:

  Bianca Roxana iti spun ca veneam de la Bucuresti cu masina spre Tulcea. In masina eram eu ,sotia , fata mea operata de stomac, si un coleg care conducea. Pe autostrada soarelui ne a oprit politia ca am depasit viteza-o portiune cu restrictie la 100 de km/h. Pina nu i am dat spaga nu ne a lasat sa plecam. N a contat ca fata era operata si nu se simtea bine. Pina nu au vazut porcii banii nu ne au permis plecarea. Asa ca ciocul mic. Vedeti ca sotul dvs are pistol in dotare. Aveti grija cum se joaca cu el. Ai tupeu sa te apuci sa i iei apararea porcului.

 37. Bianca Roxana says:

  Cine are pistol si cine se joaca cu el?

 38. Resiteanu says:

  Indiferent care este situatia:
  1. Sa filmezi in spatii publice, intr-o anumita speta este legal, si daca ar exista restrictii, ele nu pot fi aplicate in astfel de cazuri.
  2. Pentru a da o sanctiune, trebuie sa probezi cele intamplate, in cazul de fata, depasirea pe linia continua, nu ca spune unu sau altu, sau un boafter care in afara serviciului este un betiv, un agresor domestic sau un “bazat”, NU! Cea mai mare tampenie in tara asta “e cuvantul tau impotriva cuvantului sau, iar el are grad de incredere mai mare”, nu este democratic, chiar si in Constitutia Romaniei este specificata egalitatea drepturilor si a indatoririlor cetatenesti.
  3. Gaborul asta e precum fraierii care ies di masini, iti varsa un nume si un grad si gata legitimarea lor, uitand ca exista 2 acte legislative in acest sens: legea 218/2002 r.2014 si legea 61/91 r.2014, in care scrie ca agentul de politie este obligat sa se legitimeze cu legitimatia de serviciu (nu cea IPA- aia nu are valoare in astfel de situatii. IPA este un ONG din care fac parte politisti si rude de gr. 1), insigna si sa-si spuna numele si gradul coerent, si sectia de unde vine.
  4. La capitolul mentiuni se completeaza orice doreste persoana acuzata, atata timp cat cele mentionate sunt in litera legii, aici copoiul ala jegos a refuzat completeze toate mentiunile, fara camera de filmat era ars ca a incercat sa obstructioneze organul de acheta. Daca era atat de “curat” javra ala dc nu i-a prezentat declaratia? Pentru ca e vizibil ca era in alb.
  5 Concluzie: SPAGARI DE 2 LEI!!!

 39. Bianca Roxana says:

  Domnul Marin, am inteles aluzia. Sunt si astfel de politisti, nu contest. Dar martorul ar trebui acum sa minta? De ce il fac mincinos unii? De ce suntem amenintati si ne ameninta copiii cu moartea prietenii domnului cu filmarea?
  S-a ajuns prea departe! Martorul nu va minti pt ca unii il intimideaza si nu tine partea nimanui. Va spune ce a vazut. Domnul a depasit in curba si in panta si filmarea a fost taiata, el citea procesul verbal pe care l-a semnat, in timp ce vorbea cu ei.
  Mai departe, vom rezolva si problema denigrarii si pe cea amenintarii.
  E ultimul meu comentariu legat de tema asta.

 40. Vasi says:

  Doamna Bianca Roxana, credeam ca nu intervin dar comportamentul dumneavoastra disperat ma face sa imi spun parerea.E deja penibil modul cum incercati sa va aparati sotul care este doar un simplu martor, invocand odata ca ati nascut prematur, acum ca va amentinta copiii, totusi daca nu interveneati erati mai inteligenta.Apeland tot la copii nu este o solutie in cazul asta!Toate cele spuse de dumneavoastra trebuie sa fie insotite de o dovada puternica, pentru ca acum daca intervin foarte multi in favoarea celor cu filmarea nu inseamna ca sunt si prieteni.Trebuie sa stiti ce vorbiti! Eu atat am avut de spus si va doresc doar liniste pentru ca, in cazul dumneavoastra nu era nicio problema, repet, sotul este doar un martor, filmarea fiind clar publicata contra politistilor pandari!!!

 41. Bianca Roxana says:

  Probabil ca asta a fost greseala mea, domnule Vasi. Sotul e un simplu martor, tarat fara voia lui in acest circ. Dar, de ce primim mesaje sa avem grija pe unde umblam si sa ne vedem de copii ca altfel ne mor? Si culmea, persoana e din Resita si prietena sau cunostinta cu domnul. Sotul nu vroia scandal si nici drumuri aiurea, a fost la locul nepotrivit, poate. Dar nici nu e cazul sa ii lase pe altii sa il calce in picioare,ca nu a gresit fata de nimeni. Va da o declaratie si gata.

 42. Unul oarecare says:

  Sa va raspund eu ce vrea sa zica doamna “cadru didactic” despre domnul despre care spune ca o “ameninta” pentru ca sunt si eu prezent printre mesajele virtuale: acel domn intelesese total altceva din aceasta poveste si anume ca doamna Bianca Roxana este insarcinata si ii transmite sa nu se mai agite ca este posibil sa piarda sarcina, dar cum aceasta doamna vrea sa para cea mai mare victima ea abereaza in continuare!!Se ajunge la mizeriile astea pentru ce???Parca ar fi un caz de omor, viol, aloooo e o simpla linie continua incalcata de catre un sofer, daca si este adevarat!Stati doamna linistita ca nu v-a pus nimeni sa interveniti aiurea in treaba asta!V-ati facut de ras urat de tot, desi aunteti un “cadru didactic” care ne invata copiii cum sa se comporte in viata asta ciudata!!!E vai de tara asta….

 43. v says:

  telefonul daca bate cel putin 300 de metri se vede linia da a filmat ce a vrut

 44. tzuca says:

  Man….. ai avut un tupeu extraordinar, mi-ar fi placut si mie sa am tupeu asta cu politistii, dar din pacate nu il am
  nu pot sa cred…..
  felicitarile mele