Descinderi la firma fostului viceprimar al Reşiței! Mascații caută în gunoiul lui Simescu!

Poliţiştii din Caraş-Severin, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează şapte percheziţii la persoane şi firme bănuite că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 200.000 lei, prin evaziune fiscală! Printre suspecţi, Sorin Simescu!

 

Acţiunea oamenilor legii se derulează pe raza a patru judeţe: Caraş-Severin, Cluj, Mehedinţi şi Sibiu, la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi la sediile sociale ale societăţilor administrate de aceştia. „Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2015, o societate comercială din Reşiţa ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli privind operaţiuni fictive, respectiv facturi de la o societate comercială din Mediaş pentru transportul de deşeuri menajere de la o rampă de gunoi din Reşiţa la deponeul de deşeuri menajere nepericuloase. În realitate, aceste transporturi nu s-au efectuat, astfel că societatea din Reşiţa ar fi diminuat obligaţiile fiscale către bugetul de stat – taxa pe valoare adăugată şi impozit pe profit. De asemenea, în aceeaşi perioadă, firma din Mediaş ar fi recepţionat şi sortat gunoi menajer în cantităţi mai mici decât cele facturate şi înregistrate în contabilitate, folosind facturi fictive de vânzare marfă sau prestări servicii. Prin aceste operaţiuni fictive, bugetul general consolidat al statului ar fi fost prejudiciat cu peste 200.000 de lei”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

 

Acţiunea este coordonată de Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul  Caraş-Severin. Activităţile au beneficiat de sprijinul ANAF București şi de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Comments

 1. Rares Bogdan says:

  Ce interesant Calin Stoia , Simescu, marele om de afacei Constantin Brabete prejudiciul este de cateva zeci de miliarde dar care sunt la Calinn Staia si Simescu

 2. Bravo says:

  Harbuzarule ai legat lumea si ai crezut ca vei scapa!!!:)))))pentru toate inca mai ai de tras jegosule!!! Domnilor anchetatori “brabete”simescu” sunt marionete cautati bine ca aveti multe de gasit!!! Blestemele sa te ajunga unde te simnti tu cel mai bine jegosule!!!

 3. Suces says:

  Hopa!!!! Felicitari!!!:)))))))

 4. Dan says:

  Hopa poate pe Harbuzaru al ia cu evazionistul de banana ca el e urmatorul turnatorul de banana cas mari priieteni

 5. Cetățeanul says:

  Domnul Valentin Armașu a petrecut 6 luni în arestul capitalei.Neavând ce face,poate din plictiseală s-a gândit să se apuce de scris..și a scris…și a scris…și scrie și acum!Dovedindu-se a fi un bun prozator scrierile lui au început să aibe succes.Încă nu este punctul culminant..atunci când romanul va fi finalizat politicienii de vârf ai județului vor fi o rasă pe cale de dispariție.Veți vedea,adică om trăi și om vedea…P.S. Ciobanu marele Secretar,Borduz JR și parvenitul consilier județean Surdu vor fi victime colaterale..

 6. MIHAI GIDEA says:

  CETATEANULE ESTI UN MARE BOU SI FRUSTRAT DU–TE LA AUTORITATI DACA STII CEVA HOTULE CARE STIM CINE ESTI

 7. VICTOR CIUTACU says:

  Cetateanu frustrat scriii aberatii de ciuda de invidie ai sa mori de tanar suferi prea mult

 8. Banana says:

  Voi stiti ce frica imi este:))))) Distrativa ba baieti ca viata ii scurta!!!!Stai dracu linistit tarane ca nu sunt frustrat deloc diferenta ca nu sunt prost este alta!!! Dar vom trai si vom vedea!!! Distractie baieti!!!

 9. Cetățeanul says:

  Aviz postacilor care nu prea cunosc gramatică..În toamnă se fac înscrieri la clasa pregătitoare.