Victorie: Să vină banii la băieţi! (VIDEO)

Timişoara rămâne subordonată Reşiţei în Liga Naţională de handbal masculin după ce Aihan Omer i-a dat încă o lecţie de antrenorat omologului său de pe banca alb-violeţilor, Constantin Ştefan, iar elevii săi au ,,murit” pe teren.

 

Cu buzunarele goale, dar injectaţi de profesorul Omer cu suficiente doze de adrenalină, handbaliştii reşiţeni au reuşit să facă uitate numeroasele absenţe din lot şi toate problemele cu care se confruntă clubul reşiţean în acest sezon. Chiar dacă a avut un singur jucător de câmp peste 16 ani pe bancă, HC Caraş-Severin a obţinut o victorie mare în faţa Politehnicii Timişoara, 27-22 (13-11).

Constantin Ştefan nu a învăţat nimic din înfrângerea suferită de Poli în meciul tur de la Timişoara, şi-a văzut echipa favorită în Polivalenta reşiţeană şi asta l-a costat scump. Veniţi după o serie neagră, afectaţi de probleme financiare şi medicale şi rămaşi fără Nicuşor Negru, care a ales să plece de la echipă după ce federaţia l-a declarat liber de contract în urma memoriului depus, reşiţenii au jucat cu o determinare ieşită din comun. S-au bătut pentru fiecare minge, au jucat până la epuizare şi au obţinut o victorie meritată, aplaudată la scenă deschisă de publicul spectator şi care le-a înlăcrimat ochii mai multor jucători şi preşedintelui Cristian Angyal. Acest succes obţinut în condiţii deosebite a scos din nou în evidenţă legătura specială dintre echipă şi fani, aceştia din urmă scandând minute bune, în tribună, la vestiare sau în sala de conferinţe de presă: „Să vină banii la băieţi!”

 

HC Caraş-Severin: Marocico, Ionescu, Sămînţă – Rohozneanu 5, Grigoraş 3, Turcu 6, Marta 5, Grozăvescu 3, Stan 3, Starikov 1, Ionescu 1, Puia Krucsai, Heimbach

Poli Timişoara: Vasiliu, Stănescu – Timofte 4, Lela 4, Mrakic, Chikovani 2, Daninfels 1, Vilceanu, Ursu, Szentpeteri, Arseni, Ungureanu, Petkovic 2, Kaftin 5, Sânteiu 2, Halca 2.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Daca nici acum Consiliul Judetean Caras Severin nu-si va dirija toate fondurile alocate sportului de performanta catre aceasta extraordinara echipa de handbal inseamna ca se doreste sugrumarea ei criminala.. Renascuta ca si Pasarea Phoenix, echipa lui Aihan Omer a gasit puteri supranaturale ca sa ofere satisfactia unei victorii de prestigiu iubitorilor handbalului. Si daca si de la CJ se vor dirija bani pentru un fotbal strain de tot Banatul inseamna ca interesele sunt mai presus decat locurile natale….

  2. Petru Fuchs says:

    Clasamentul la zi.