Viceprimarul Dragoș Enache a pierdut procesul cu ANI și e cu un picior în afara scenei politice!

Viceprimarul orașului Oțelu Roșu, Dragoș Enache, a aflat din presă că a pierdut primul termen la Curtea de Apel Timișoara în procesul pe care chiar el l-a intentat Agenției Naționale de Integritate!

Dragoș Enache a contestat în urmă cu un an o decizie ANI, în urma căreia a fost acuzat de încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă. „Am pus în acest caz un avocat care să mă reprezinte, însă nu am fost anunțat că am avut termen ieri. Se pare că instanța a respins cererea de anulare a raportului întocmit de Agenția Națională de Integritate. Aflu de la dumneavoastră acest lucru”, a menționat Dragoș Enache.

Acesta este acuzat că în anul 2010 a intrat în posesia unui contract pentru un apartament ANL de pe Strada Libertății. În perioada exercitării mandatului de viceprimar, Enache a votat comisia în vederea distribuirii apartamentelor de tip ANL.  „Nu am făcut parte din acea comisie, doar am votat aprobarea ei și, mai târziu, în urma unor probleme familiale, am depus cerere la Primărie în vederea repartizării unui apartament ANL. Nu am locuit în acel apartament, mi-am dat seama de greșeala făcută și am renunțat la contract un an mai târziu”, ne-a declarat viceprimarul Enache Dragoș.

Viceprimarul orașului Oțelu Roșu are posibilitatea să atace în apel sentința dată de judecători. El spune că nu se simte vinovat pentru nimic din ceea ce a făcut în mandatul trecut și lasă justiția să-și facă datoria. Dragoș Enache ne-a confirmat că va candida pe listele PSD la alegerile locale pentru un nou loc în Consiliul Local al orașului de pe Valea Bistrei. Asta, pentru că e greu de crezut că apelul pe care îl va face se va judeca înainte de 5 iunie, data alegerilor locale.

CITEȘTE ȘI:

Viceprimarul din Oţelu Roşu, declarat incompatibil de ANI! I se trage de la un ANL!

Luca Mălăiescu, despre incompatibilitatea ANI: „Este o aberație!”