A fost ucisă cu sânge rece. A căutat o viață mai bună, dar și-a găsit moartea!

 

Crimă pasională la Timişoara! Lavinia Mirela, de 42 de ani, din Anina a sfârşit dramatic. Ucigaşul este chiar concubinul acesteia, Marius Petru Butiri, un bărbat de 45 de ani din Timişoara.

Crima a avut loc noaptea trecută, cu puţin înainte de miezul nopţii, chiar în locuinţa închiriată de victimă pe Strada Cireşului din cartierul Ronaţ din Timişoara. De puţină vreme, femeia din Anina se mutase la Timişoara, unde îşi găsise de lucru.

Surse dintre anchetatori ne-au informat că în cursul zilei de marţi, ora 23,20, poliţiştii au fost sesizaţi că o femeie de 42 de ani ar fi fost omorâtă de către concubinul său, un bărbat de 45 de ani. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia prezentând mai multe tăieturi în jurul gâtului. Poliţiştii l-au contactat telefonic pe autor şi acesta le-a explicat că ar vrea să se sinucidă.

Şi femeia, şi bărbatul aveau doi copii din căsnicii anterioare, fiul femeii postând un mesaj dureros pe facebook: „Dumnezeu să te ierte, suflet chinuit, îți mulțumesc că mi-ai dat viață, că ai fost mereu lângă mine și m-ai susținut mereu, chiar dacă astăzi e cea mai neagră zi pentru mine, să știi că te iubesc și că nu te voi uita niciodată, îți mulțumesc că ai clădit un soldat și știu că am avut un înger lângă mine”.

Poliţiştii l-au dat pe Butiri în consemn la frontieră şi este urmărit general, având informaţii că s-ar îndrepta spre Bistriţa Năsăud.