Vicepreşedintele Ghiorghioni, trimis în judecată pentru corupţie!

Procurorii anticorupţie au finalizat într-un timp foarte scurt urmărirea penală în cazul lui Ionesie Ghiorghioni, pe care l-au prins în flagrant luând mită, astfel că dosarul său a fost deja înaintat Tribunalului Caraş-Severin spre judecată.

 

Prins cu 20.000 de lei în biroul său de la Consiliul Judeţean şi cu alte sume importante în seiful de acasă, Ghiorghioni a susţinut în permanenţă că totul este o înscenare. A respins cu fiecare ocazie acuzaţiile procurorilor DNA, în sensul că banii respectivi nu ar fi fost primiţi de el cu titlu de mită de la reprezentanta unei firme ce a contractat lucrări de întreţinere a drumurilor din Caraş-Severin. În faţa organelor de cercetare penală şi a judecătorului de drepturi şi libertăţi, vicele CJ şi-a rezervat dreptul de a nu face declaraţii, dar asta nu l-a ajutat prea mult. „În opinia Parchetului, probele sunt administrate. La primul termen de judecată vom face o cerere de înlocuire a măsurii preventive, în sensul înlocuirii arestului preventiv cu o măsură mai uşoară, arest la domiciliu sau control judiciar”, a explicat avocatul Cosmin Bolosin.

DNA Timişoara a finalizat urmărirea penală şi a trimis dosarul spre soluţionare Tribunalului Caraş-Severin. Urmează a fi stabilit primul termen de judecată, ocazie cu care lui Ionesie Ghiorghioni i se va comunica rechizitoriul şi va fi pusă în discuţie oportunitatea judecării acestuia în stare de arest preventiv.

Comments

  1. Podsekalnikov says:

    :)) Se plimba ghiorghioni asta linistit prin curtea scolii, se impiedica si se trezeste cu 20000 ron prin buzunare.