Și tu poți fi patron la Metalul! Înscrie-te pe lista finanțatorilor, pe mailul primăriei!

După ce primarul Stepanescu, în calitate de ordonator de credite, a dispus întreruperea finanțării echipei de fotbal din Valea Domanului, invocând anumite nereguli pe care le-ar fi comis administratorul Cătălin Rufă, Primăria Reșița cere sprijin din partea oricui simte ceva pentru „Milanul din Banat”!

 

„În municipiul Reşiţa, activitatea fotbalistică are o tradiţie de peste 100 de ani, de-a lungul timpului echipa de fotbal a câştigat diverse competiţii naţionale, iar jucătorii de fotbal, care au activat la această echipă, s-au remarcat şi la cluburi internaţionale. În vederea continuării tradiţiei fotbalistice în Reşiţa şi promovării tinerelor talente, Primăria Municipiului Reşiţa face un nou apel către alte instituţii, societăţi comerciale sau persoane fizice (fotbalişti, patroni de cluburi, oameni de iniţiativă) să se alăture eforturilor administraţiei publice locale în ceea ce priveşte susţinerea echipei de fotbal de Liga a II-a, Club Sportiv Metalul Reşiţa”, se arată într-un comunicat de presă al municipalităţii.

În cazul în care sunt oameni interesaţi să contribuie financiar la susţinerea clubului roş-negru, trebuie să se grăbească, deoarece a fost fixat şi un termen limită. „Toţi cei dispuşi să se implice sunt rugaţi să transmită un răspuns până în data de 8 iunie 2015 pe e-mail, la adresa biroupresa@primariaresita.ro, sau pe fax, la numărul 0255/ 215.314″, a mai transmis primăria.

Comments

 1. silviu says:

  nu putem cotiza cu Rufa actionar majoritar.

 2. GRN says:

  Articolul e scris gresit.
  Iara vrajeli …

 3. rosca says:

  orice leu dam clubului va ajunge la rufa.

 4. comunicator says:

  Întrucât Daniel Opriţa, care figurează la Reşiţa pe raportul de joc ca masor, este dorit de Steaua ca secundul lui Mirel Rădoi,ar fi un moment propice de a se aduce bani fotbalului reşiţean , nu celui oltean de la Reşiţa! Cât o da Jiji pe el!

 5. GRN says:

  expres de banat va fi prima societate care va cumpara actiuni. prietenia fata de Rufa obliga 😀

 6. Bănățean says:

  Penibil. Mai bine dați fiecare ce ați promis că mor jucătorii de foame…

 7. Dan-Alioşa Ulici says:

  Stanciule…eşti ,,…ca noaptea…”
  Cum poţi să scri mă ,,mailul primăriei”…?
  Tu ai auzit în viaţa ta de e-mail?
  Ce-ai fost … şi ce-ai ajuns…!!!

 8. LuxPhotoFuchs says:

  Dan Alioşa Ulici, limba română nu cunoaşte cuvântul SCRI cu-n singur “i” cum agramat SCRII despre un ziarist la care tu nu ajungi nici la … glezne! Ştii (cu doi de “i”)ce păţeşte cel ce sapă groapa altuia….

 9. tata cititorului says:

  Roscaca, iar stii tot! Ma baiatule, esti de la SRI?

 10. bunicul cititorului says:

  prost te-am mai crescut copilul meu … chiar nu realizezi ca rosca are dreptate ? mai o gafa de genu si te scot in strada copil prost ce esti

 11. dorin says:

  Cititorule ai ajuns sa ii dai limbi si lui Rufa. Ce fel de zoofil esti.

 12. drumes serafima says:

  sunteti fie rau intentionati sau cutia craniana nu va este suficient mobilat . ce este asa greu de inteles ? marele patron rufa nu are bani sa treaca strada iar dani stanciu nu si-a primit salariul de la marele patron si acum mimeaza sustinerea echipeitocmai pentru a mai incasa si el ceva de la /pentru lenjerie. caci la cum se poarta dani stanciu ne arata partea pe care soarele nu ar trebui sa i-o vada . hai resiteni sa str\ngem bani punem mana de la mana sa-linistim pe danut poate asa isi da seama ca el traieste in resita si zilnic da ftaa cu resitenii. Danut spe sa nu ma cenzurezi ca te spu lui sergiulica

 13. plusica says:

  Cam asa stau lucrurile la noi insa este greu sa recunoastem ca nu suntem impartiali in presa.