Vicepreşedintele Ghiorghioni a fost arestat pentru corupție! Probele procurorilor sunt năucitoare!

Al doilea om din Caraş-Severin a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile după ce ieri a fost prins în flagrant luând şpagă de la un om de afaceri din Reşiţa.

Tribunalul Timiş a anunţat în urmă cu doar câteva minute soluţia la propunerea formulată de DNA împotriva lui Ionesie Ghiorghioni şi a nepotului acestuia, Cosmin Ghiorghioni. „S-a dispus arestarea preventivă pe 30 de zile a inculpatului Ionesie Ghiorghioni şi lăsarea în libertate sub control judiciar, tot pe 30 de zile, a inculpatului Cosmin Ghiorghioni. Încheierea Tribunalului Timiş prin care s-a dispus arestarea preventivă am atacat-o cu contestaţie, care se va judeca în termen de cinci zile la Curtea de Apel Timişoara. Motivele contestaţiei le vom formula după ce vom vedea încheierea de arestare preventivă. Domnul Ghiorghioni şi-a rezervat dreptul la tăcere”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Comments

  1. Hans Castorp says:

    Dani,imi place cum scrii – sintagmaa “al doilea om din CS” ai folosit-o magistral in contextul dat. Bravo! P.S. Ti-as da o bere da nu sunt prin zona 🙂

  2. bogdan mihai says:

    Ce probe ?sunt inscenari facute politic.