Vela, despre şpăgile lui Ghiorghioni: „Era mai mult cu numele şi cu drepturi pe la PNL! Nu şi-a plătit nici cotizația!”

Preşedintele PNL Caraş-Severin este primul şi singurul om politic care a comentat până în momentul de faţă arestarea lui Ionesie Ghiorghioni, implicarea acestuia în fapte de corupţie şi, mai ales, justificările pentru care lua şpagă. În stenogramele interceptărilor făcute de DNA, vicepreşedintele Consiliului Judeţean se plângea de faptul că banii murdari se duc în politică şi că nu sunt deloc puţini!

Marcel Vela a comentat pentru Express de Banat ultimele evenimente care au zguduit scena politică din Caraş-Severin. Liderul liberal l-a desfiinţat pur şi simplu pe colegul său de partid după ce acesta i-a povestit denunţătorului că şpăgile cerute şi primite sunt folosite în activitatea politică. „Crede-mă că şi politica asta nu se face fără nişte cheltuieli. Şi te sperii dacă vezi”, i-a spus Ghiorghioni Adinei Armaşu când stabileau când şi cum se plătesc şpăgile.


Preşedintele PNL Caraş-Severin a reacţionat pentru a înlătura ipoteza cum că şpăgile lui Ghiorghioni ar fi ajuns la PNL, aşa cum se speculează deja.
„Faptele pentru care a fost arestat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, vă spun sigur că nu au legătură cu PNL, indiferent la ce cheltuieli cu politica s-o fi referit el prin discuţiile înregistrate. Deşi este un om de afaceri prosper, de când a venit la PNL nu a sponsorizat sau donat vreo sumă la partid, nici el şi nici firmele sale, ba chiar am aflat acum că nu şi-a plătit nici propria cotizaţie lunară prevăzută de statut. Aşa că domnul Ionesie era mai mult cu numele şi cu drepturi pe la PNL. Îmi pare rău pentru cele întâmplate şi pentru că a amestecat partidul şi colegii în situaţia asta, dar fiecare om este responsabil pentru greşelile sale”, a comentat Marcel Vela.

Comments

 1. M says:

  dupa ce a ghiorghioni l-a batut pe vela la un chef, cred si eu ca nu mai sunt prieteni buni

 2. gabi says:

  interesant cine a tradat .ca sa scape de puscarie armasu l a dat in primire pe gheorghioni si mai urmeaza si altii .fraieri cei care au avut incredere in onestitatea lui armasu

 3. calina ion says:

  Marcele iti tremura curu?ce zici il cunosti pe Armasu ? cel cu BMW-ul seria 7 poate asa ti-l amintesti mai usor…

 4. God says:

  :))) aveam tot respectul pentru domnul primar, daca făcea cu 2 săptămâni înainte declarația, nu după arestare. Fac pariu ca o sa spună la fel și de frunza…

 5. JUST says:

  NU SI-A PLATIT NICI COTIZATIA, DA? DAR DE CE NU ATI AVUT CURAJUL SA O SPUNETI PANA ACUM ???!!! lasati-ne pe noi sa tragem concluzia .dupa raboi multi ………………………….