Cine a dat țeapa de la „Summer Fest”

Nume mari ale muzicii autohtone românești, precum Mircea Vintilă sau Spitalul de Urgență ar fi trebuit să îi încânte pe reșițeni la finele săptămânii, pe Stadionul de Atletism. Deși soliștii au fost văzuți în public, aceștia nu au mai urcat pe scenă.

Dan Helciug a ajuns la Reșița în weekend, aşadar este cert că unul dintre organizatori l-a contactat. Totul a devenit neclar însă la momentul în care oamenii au așteptat o seară întreagă ca vedeta să urce pe scenă, iar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Una peste alta, cei mai norocoși l-au rugat pe solist să se pozeze alături de ei. Dan Helciug nu a fugit de camerele de fotografiat, mai ales că s-a declarat încântat de atmosfera incendiară de pe stadion. Cântărețul chiar le-ar fi spus reșițenilor că nu mai urcă pe scenă ca să susțină concertul, din cauză că nu și-a primit banii așa cum s-a înțeles cu organizatorul. Publicul, dezamăgit, a plecat acasă. În cea de-a doua seară a festivalului, același scenariu s-a repetat și în cazul lui Mircea Vintilă.


Reșițenii s-au fotografiat cu artistul

leader board 728 x 90 px

Cine este vinovat de țeapă
Unul dintre organizatorii acțiunii este Mihai Orbulescu, revoluționarul de aproape 50 de ani, care a făcut greva foamei luni bune în iarnă, atunci când Guvernul i-a lăsat pe luptătorii din Decembrie 1989 fără indemnizație. Reșițeanul susține că s-a bazat pe sprijinul unui anume domn Ovidiu Balint din Arad, care timp de câţiva ani a fost directorul Casei de Cultură din orașul vecin.

„Managerul ăsta a discutat cu muzicanții, cu trupele. E o firmă din Arad. Nu știu ce a vorbit cu ei. Numele firmei este I.I. George SRL. Reprezentanții acestei societăți au venit cu ideea să organizeze acțiunea, printr-un prieten comun”, a declarat Mihai Orbulescu, în exclusivitate pentru „Express de Banat”. Omul spune că a contactat un avocat și că va purta o discuție serioasă cu acest Ovidiu Balint, care i-a momit pe reșițeni să meargă pe stadion și să cumpere mici și bere la prețuri foarte mari. La momentul actual, revoluționarul se spală pe mâini și susține că nu are nici o vină, ci doar și-a dorit să facă un spectacol pentru reșițeni. „Scena și boxele le-am luat de la Dan Dumitrescu, care și el a spus că ne ajută și intră în parteneriat cu noi, fără să primească vreun leu în schimb. Am contactat un avocat și acum aștept și eu reacția din partea lui Balint, să văd cu exactitate despre ce a fost vorba. Știu doar că el trebuia să vină cu niște parteneri unguri”, spune revoluționarul.

 Nu eu am discutat cu trupele, nu știu ce s-a vorbit cu soliștii”, Mihai Orbulescu, organizator “Summer Fest”

Comments

 1. revolutionarul says:

  foarte urat! revolutionarii continua sa ne traga tepe, dupa ce ce ne-au furat banul public atata timp. iti dai seama, ce or mai luptat ei la revolutie in prefectura. sa ii amendeze primaria, sa faca ceva!!!! este inadmisibil asa ceva. sa minti lumea in fata cu nesimtire

 2. de KK says:

  muie, am vrut sa il vad pe vintila si am ratat meciul. sugeti, oameni de kkt ce sunteti!!!!

 3. Anonim says:

  Nici nu am inteles de unde a aparut festivalul asta, dar m-am bucurat cand am vazut ca vine Vintila…m-am bucurat degeaba…Nu se face asa ceva!!!

 4. oais says:

  looseri ordinari!

 5. Eu says:

  Defapt sa dorit ceva frumos … doar ca este un lucru clar … lucru amestecat miroase a c…t , motivul spus la microfon a fost foarte urat … ca sa reuseasca sa aduca mai multi oameni si putin au reusit …. “din cauza unei probleme tehnice formatia Spitalul de Urgenta va canta maine seara ” tare rau …. a doua zi toata lumea se uita sec spre scena sa vada cand va canta Dan Helciug …. dar el era plecat de mult :)) . Asta este … se mai intampla sa speram ca ne vor incanta auzul Bere Gratis si Fara Zahar in acest weekend