Vela trimite tirurile pe rute ocolitoare!

După asfaltările efectuate în municipiul Caransebeș, administrația publică locală își ia măsuri de precauție împotriva camioanelor.

Consilierii locali au aprobat o modificare a regulamentului de acces cu mijloace de transport cu gabarit mare în oraș pentru a nu fi afectate tronsoanele care tocmai au fost reparate și modernizate. În acest sens, pe documentul de autorizație de liberă trecere poliția locală va completa și o rubrică cu traseul pe care vor putea circula camioanele. Vor fi alese rutele cele mai eficiente, mai ales că sunt deja realizate linii directe care trimit către șoseaua de ocolire a municipiului, a precizat primarul Marcel Vela.
S-au realizat mai multe conexiuni cu centura urbei, astfel că, pentru orice direcție, se poate ieși în șoseaua de ocolire: din Traian Doda, din Pipirig sau Racoviță. Vor fi folosite de către șoferii de tir aceste rute care nu sunt aglomerate și care pot fi de folos. Se evită astfel centrul istoric sau zonele care recent au fost refăcute”, a mai adăugat Marcel Vela, primarul municipiului Caransebeș.

Comments

  1. Da' sa treaca tirurile pe la ma-sa in curte mai bine! says:

    Pai si n-am inteles de ce ar trebui sa suporte locatarii din aceste zone mai degraba stresul provocat de traficul camioanelor fata de cei din celelalte zone? De ce e acceptabil sa fie afectate drumurile in aceste zone fata de altele? Cetatenii orasului din aceste zone sunt mai prosti sau cum?
    Are Vela iar de dat un tun si trebuie sa le asfalteze sau in aceste zone nu se bucura de popularitate si atunci “la dracu cu ei”?
    N-am inteles logica prostilor alora de la primarie, dar nu te mai mira nimic avand in vedere ca au facut sens giratoriu la groapa de gunoi a orasului! Oricum, nu te mai inghite nimeni Vela, toti si-au dat seama ca nu esti decat un hot ordinar si nu o sa te mai voteze nici dracu! Daca nu era sa te tina atatia ani in brate DNA si SRI, erai demult la inchisoare, acolo unde de altfel iti si este locul!