Maximum de puncte! Caransebeșul merge ceas!

FC Caransebeș 1913 s-a impus astăzi, în deplasare, în etapa a II-a din liga secundă, pe terenul lui FC Brașov, prin golul semnat de Lupu, în minutul 53.
Gugulanii s-au instalat în zona fruntașă a clasamentului în acest debut de campionat. După victoria cu Vâlcea, din prima etapă, elevii italianului Pisano au câștigat și pe terenul fostei prim-divizionare, FC Brașov, acumulând șase puncte din tot atâtea posibile. În ciuda punctajului maxim, tehnicianul susține că FC Caransebeș 1913 își păstrează obiectivul stabilit la începutul sezonului, un loc între primele cinci echipe ale seriei.
„A fost un meci greu, exact cum ne așteptam. Totuși, parcă ne așteptam la mai mult de la echipa din Brașov. Am jucat foarte ordonat, disciplinat și am obținut o victorie meritată. Am avut trei sau patru ocazii mari, am fost mai periculoși decât gazdele. Avem șase puncte din șase posibile, dar obiectivul nostru rămâne același: clasarea în primele cinci. Bineînțeles, dacă vom avea posibilitatea să accedem mai sus, nu ne vom da la o parte. Vreau să văd aceeași determinare la elevii mei și în meciurile următoare”, a declarat Giovanni Pisano pentru fc-caransebes.ro.

Comments

 1. gugu says:

  Asta e diferenţa dintre Caransebeş şi Reşiţa. Cine-i fruncea?

 2. Cetățean says:

  Mumă-ta e fruncea.

 3. euuuu says:

  Voi sunteti frate …… 3 case si 2 stalpi. Din 1900 si cateva zile tre sa aveti vitrina plina de trofeeeee la ce echipa galonata aveti. Unde sunt ca nimeni nu le vede “”grande equip”” !!!!Anul trecut ati cersit puncte sa nu retrogradati ! ati fost sclavii lu acs . Cate campionate aveti ? Urmatorul meci poate luati bataie acas’ ca sa va vedeti fruncea .

 4. gugulan says:

  Intrebare pentru resiteni?unde se afla Metalul Resita de va tot laudati cu trofee?Va raspund tot eu pentru ca va este rusine de ce sa intamplat acolo:Metalul Resita nu mai este,implicit si trofeele nu mai sunt…sa fie clar cu rautatile…Acum adevaratii suporteri sunt alaturi de Scolar Resita,le doresc succes..!!!

 5. euuu says:

  Si eu va doresc succes sa ajungeti in C . Pentru primirea pe care ne ati facut ola cele 2 meciuri din jungla aia de balarii si urzici. Degeaba va dati mari ca sunteti tot nistr tarani , si asa o sa ramaneti civilizatie 0 asa se primesc oaspetii la voi. Cand primesti un oaspete la tine acasa nu l iei la misto ca nu esti de nivelul lui in acel caz. Resita a dat jucatori in lumea asta , a format jucatori ., asa ca nu va mai comparati voi .

 6. Asta Basta says:

  In C o sa ajungem cu FC Caransebes 2 si o sa jucam derbiuri cu Maciuca care sigur anul acesta e invitata de onoare acolo unde i e locul. Atata timp cat te primesc la mine acasa si tu ma injuri cum MM ar trebui sa te primesc …Am sa pun covorul rosu data viitoare vorba aia vin saracii de la Resita 🙂 3 meciuri am jucat cu Resita anul trecut si din 3 de 2 ori am fost peste .. sclavii draq si milogii milogilor 9-0 de la UTA :)))))

 7. Dan-Alioşa Ulici says:

  după două etape CSB-ul a mers ceas… da’ acu’ ce mai scri dobitocule? ce mai ţuci în cur aiurea Stanciule… eşti mtot mai penibil…