Vela: „Eu nu am fost de acord cu excluderea lui Felix Borcean din PNL! L-aș susține fară echivoc!”

Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, nu are nevoie să mai stea la masă cu Felix Borcean pentru a negocia termenii unei împăcări și ai unei eventuale candidaturi a acestuia din urmă din partea liberalilor pentru Primăria Caransebeș. Știe deja funcția pentru care l-ar susține pe actualul edil-șef.

După ce Felix Borcean a declarat aseară, live, în redacția Express de Banat, că ar vrea să reevalueze relația pe care o are cu ministrul Afacerilor Interne, Vela a vorbit despre șmecherii care se fac că nu înțeleg anumite lucruri și repetă obsesiv numele său. Președintele PNL Caraș-Severin spune despre Borcean că a anunțat triumfător că se predă și că dorește pace, numai că, în opinia sa, nu a existat niciun război. „Eu nu mă războiesc cu nimeni, deși alții se războiesc cu mine în fiecare zi. Există un personaj care se trezește în fiecare zi pronunțând «Vela» și care, întâmplător, este încă primar al municipiului Caransebeș, care a trădat de nenumărate ori partidul, declarând, de exemplu, în ziua alegerilor, că a votat cu alți candidați decât cei ai PNL. A mai trădat și colegii, complotând cu PSD împotriva propriilor camarazi, care l-au ajutat și susținut să ajungă primar. A trădat promisiunile electorale din 2016, victimizându-se mereu că nu poate din varii motive să facă mare lucru în mandatul său”, a replicat Marcel Vela.

Șeful liberalilor cărășeni mai spune despre Borcean că a lansat acuzații mizerabile la adresa sa și insinuări la adresa MAI, cum că, politic, i s-a trimis Poliția la un concurs trucat. „Știa cu o zi înainte, exact de la reclamant, că acesta va depune sesizare la Parchet cu privire la falsificarea concursului respectiv, cu probe și martori!”, acuză de data asta ministrul Internelor.

Referitor la cei 20 de ani de membru PNL pe care îi are Borcean, Vela a precizat pentru expressdebanat.ro că nu a fost de acord cu propunerea organizației ca acesta să fie exclus din PNL. Nu pentru că și-ar fi dorit cu adevărat să rămână. „Pentru simplul motiv de a nu se victimiza în fața cetățenilor din Caransebeș că este în depresie politică și că din acest motiv nu face mai nimic la Primărie. Și, pentru că bănuiam că prin ceea ce va spune și va face, se va autoexclude, nedorind funcția de consilier municipal pentru care eu l-aș susține fără echivoc. Și ca să fie și mai clar, eu nu mai stau la masă și nici nu mai merg în campania pentru funcția de primar cu cei cărora le-am dat aripi ca să zboare, iar ei au dezamăgit cetățenii și nu și-au respectat promisiunile electorale!”, a conchis Vela.

CITEȘTE ȘI:

Felix Borcean a detonat bomba în redacția Express de Banat: Vrea pace cu Marcel Vela și un nou mandat sub sigla PNL!