Deputatul Marian Cucşa a trecut de la Forţa Naţională la Partidul Republican

Marian Cucşa a anunţat într-o postare pe pagina sa de Facebook că a schimbat partidul. Cucşa a optat acum pentru Partidul Republican, după ce în trecut s-a mai perindat pe la PC, ALDE şi Forţa Naţională.

Cucşa descrie noua formaţiune politică din care face parte ca un model de dezvoltare economică, bazat pe sprijinirea masivă a antreprenoriatului autohton, stimularea inovării, folosirea noilor tehnologii şi fructificarea de capital uman pe care România îl are.

Partidul Republican din România îşi propune să fie o alternativă pentru cetăţenii care s-au săturat de promisiuni şi vor să vadă acţiune. Mai ales acţiune bazată pe analize serioase şi viziune.

Ce român nu visează ca ţara noastră să devina un Silicon Valey al Europei? Avem potenţial uman, dar din păcate îl alungăm în alte state, care sunt în stare să ofere condiţiile pentru a se dezvolta şi a trăi decent.

Partidul Republican are un proiect clar prin care acest vis poate deveni realitate Şi nu e singurul. Suntem o echipă determinată să transformăm oraşele şi comunele din România în spaţii atractive, care să functioneze ca o adevarată comunitate în care viaţa să fie mai uşoară şi armonioasă”, a precizat Marian Cucşa într-o postare pe Facebook.

Parlamentarul susţine că a dorit să se alăture unui proiect politic nou, cu oameni noi, tineri determinaţi şi responsabili, care are anumite obiective bine definite:

„Renaşterea agriculturii şi a industriei alimentare româneşti. România are tot ce-i trebuie pentru a redeveni un mare exportator de hrană pentru toată Europa. Statul trebuie să fie alături de fermieri, să ofere finanțare pentru investiţii şi modernizare.Un alt obiectiv este sprijinirea antreprenorilor, astfel încât să producem în România toate bunurile necesare în caz de criză, cu precădere în domeniul medical. E momentul să producem în ţară paracetamol, măşti sau ventilatoare prin intermediul unor producători români strategici. Sunt doar câteva dintre temele pe care ni le-am propus şi pentru care suntem dispuşi să luptăm pentru a fi puse în practică”, a adăugat deputatul.

Odată intrat în noua formaţiune, Cucşa şi-a propus şi alte obiectve îndrăzneţe. „Vrem să reducem poluarea şi să întărim afacerile româneşti. Vrem ca românii să aibă parte de un sistem de sănătate care să le vină în ajutor, nu să le pună viaţa în pericol. Vrem ca instituţiile publice să fie populate de specialişti, nu de rude şi amante. Vrem să «vaccinam» sistemul public cu o doză letală anticoruptie. Vrem să schimbăm multe şi pentru asta avem nevoie de voi. Mai ales de voi cei care aţi stat departe de ştiri şi de politică în ultimii ani, sătui de circ şi de falsitate”, a conchis Marian Cucşa.