Vela a suplimentat primele pentru o victorie cu Reşiţa!

Derby-ul dintre FC Caransebeş şi Metalul Reşiţa, programat sâmbătă, de la ora 11, aruncă în joc orgolii uriaşe, chiar dacă ambele tabere au încercat să ascundă acest lucru.

Miza întâlnirii de pe Stadionul Muncipal Teiuş nu o reprezintă numai cele trei puncte, importante atât pentru gugulani, care nu au mai câştigat de mult în campionat şi au ajuns în subsolul clasamentului, cât şi pentru rosso-neri, care şi-ar păstra poziţia de lideri ai clasamentului în cazul unei victorii la Caransebeş. Mâine vor fi ambiţii mari atât în teren, cât şi în tribune, între cele două galerii, dar meciul se va trăi foarte intens şi în lojele stadionului caransebeşean, unde se vor afla Marcel Vela şi Mihai Stepanescu, primarii celor două municipii, între care există o rivalitate binecunoscută.

Edilul-şef al Caransebeşului le-a promis elevilor lui Sorin Bălu o primă frumoasă dacă înving Reşiţa lui Opriţa. „Domnul primar ne-a trasat pentru aceste trei meciuri, cu Vâlcea, Reşiţa şi Oradea, un anumit număr de puncte. Încă suntem în grafic! Ne-a promis o remuneraţie mai mare decât ne-am fi gândit. Primarul nostru este un om de o mare calitate. În ciuda faptului că, atât noi, cât şi echipa de volei, nu-i aducem astăzi mari satisfacţii, dumnealui a trecut peste aceste aspecte, nu a luat măsuri din punct de vedere pecuniar, ba dimpotrivă, ne-a suplimentat şi ne-a făcut o primă mai mare decât de aşteptam. Noi suntem datori şi trebuie să-i dăm motive de bucurie sâmbătă”, a declarat antrenorul gugulanilor.

Comments

  1. ghita says:

    cat cotizeaza alexa?

  2. suporter says:

    25 000 euro