Valeria Schelean se îndoieşte de bărbăția lui Victor Ponta!

explo 1000x200

Vicepreședintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor acuză că PSD continuă manipularea românilor şi că votează împotriva justiției, aruncând vina pe PNL.

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a respins astăzi cererile de percheziție, reținere și arestare a deputatului liberal Mircea Roșca. Social-democraţii s-au grăbit să-i arate cu degetul pe noul preşedinte Iohannis şi pe colegii lui liberali, care au făcut mare tam-tam cu privire la imunitatea parlamentarilor şi legea amnistiei. Potrivit Valeriei Schelean, tocmai reprezentanții PSD ar fi votat împotriva arestării lui Roşca. ,,Acest lucru demonstrează că lor nu le pasă deloc de justiție, ci doar de manipulare, pentru că acum încearcă să inducă ideea total eronată că PNL este partidul care apără parlamentarii certați cu legea. PSD continuă să își bată joc de votul românilor și să mintă în legătură cu intențiile sale atunci când vine vorba de justiție. Minciuna este în caracterul lor și în ADN-ul lor politic!”, a afirmat deputatul de Caraş-Severin.

Valeria Schelean le-a solicit colegilor deputați să voteze în plen cu vot deschis aceste cereri ale procurorilor şi i-a adresat cuvinte dure premierului Victor Ponta: ,,Domnule președinte PSD Victor Ponta, dacă mai aveți vreo influență în partidul pe care îl conduceți și dacă sunteți cu adevărat bărbat, vă cer să respectați angajamentul și să transmiteți deputaților PSD să nu se mai opună Justiției! Din cei 27 de membri ai comisiei juridice, coaliția care susține Guvernul Ponta are o majoritate extrem de solidă care permite aprobarea imediată a cererilor procurorilor. Este clar că reprezentanții PSD nu vor să voteze în favoarea Justiției și se comportă mincinos și ipocrit!”

Comments

  1. alexandru nemoianu says:

    O noua confirmare a faptului ca Valeria Schelean este cel mai responsabil si mai consecvent politician din Banatul de munte.Sunt absolut convins ca viitorul politic al V S va fi admirabil.

  2. Viorel says:

    Asta e una dintre cele 15.000 de specialisti ale ACL ? Ne intoarcem iarasi pe vremea lui Tapu. A mai patit-o in 1996 de ce trebuie sa repetam in 2014? Si atunci ca si acum aceleasi fete cu Pipidi, Blaga, Videanu. Depresiunea ne paste.