“Îmi doresc să fac vocea cărăşenilor auzită în Parlament”

Candidatul Alianţei România Dreaptă la Camera Deputaţilor în Colegiul 5 spune că face un altfel de politică, mai exact, că nu va fi văzută în campanie împărţind electoratului pungi cu hazăr sau sticle de ulei.

La cei 31 de ani ai săi, Valeria Schelean, avocat de profesie, este o tânără cu destulă experienţă şi mult curaj, astfel că a acceptat să intre în cursa electorală într-un colegiu în care îşi mai dispută un loc în Parlament, Ion Mocioalcă şi Iancu Simion – Simi, două personaje vechi pe scena politică din Caraş-Severin. “Am încredere că oamenii vor şti să aleagă de data aceasta, că nu vor merge cu valul şi că vor alege omul. În momentul de faţă nu cred că vor mai putea fi păcăliţi cu pungi şi kilograme de zahăr şi ulei. Sunt convinsă că se doreşte o schimbare, că pot să fac ca lucrurile să se deruleze altfel. Am intrat în această bătălie electorală din spirit civic”, susţine Valeria Schelean.

Altfel de politică

Candidatul ARD în Colegiul 5 este gata să schimbe optica în politica românească, lucru pe care îl promovează şi alianţa din care fac parte PDL, PNŢCD şi FC. “Simt că profesia mi-a dat puterea să lupt cu sistemul învechit şi cu modul de a face politică până acum. Sunt convinsă că oamenii s-au săturat să vadă deputaţi doar cu numele, formali. Intenţiile şi proiectele mele vizează reconstrucţia României. Vreau ca tinerii să se întoarcă acasă în momentul în care îşi termină studiile, să-şi întemeieze o familie şi un viitor acasă, nu să plece în străinătate pentru a-şi întreţine familiile. Proiectele mele sunt realiste, ştiu cu ce probleme se confruntă oamenii din Colegiul 5. Cred într-un alt fel de a face politică. Îmi doresc să fac vocea cărăşenilor auzită în Parlamentul României”, a mai spus Valeria Schelean.

Nicuşor Vasilescu, preşedintele PDL Caraş-Severin, mizează la rândul său pe tinerii de valoare care ar trebui să-şi facă loc pe scena politică. “Eu am mai spus-o, cei care fac politică de 23 de ani, indiferent de culoarea politică, trebuie uşor, uşor să lase generaţia tânără să se gândească la legi. Nu tineri lasaţi de aceştia, pentru că sunt destui care ştiu că nu mai au o imagine favorabilă şi atunci lansează tineri pe care îi controlează sută la sută”, a declarat Vasilescu.

Intenţiile bune ale colegilor mei au nevoie şi de sprijinul unui deputat. E nevoie de echipă. Sper să ajung în Camera Deputaţilor şi să-i ajut să atragem fonduri europene, să modernizăm şcolile, grădiniţele, spitalele. Îmi doresc să contribui la dezvoltarea infrastructurii. Îmi doresc să dezvoltăm împreună turismul, pentru că avem nişte zone mirifice. Am copilărit aici, ştiu ce potenţial avem, dar ne-am confruntat cu lipsa de interes. Putem dezvolta acest domeniu”, Valeria Schelean, candidat la Camera Deputaţilor. (P)

Comments

 1. dan-aliosa ulici says:

  ce nu inteleg eu….ARD si USL…fac alintza?…:)) :)) :))
  asta-i tare…ALIANTZA din ALIANTZE…totzi impotriva PP DD…:)) :))
  e-n zadar…:))

 2. interesant says:

  Imi place tot la dna Valeria, aspect, discurs, profesie, faptul ca are deja un confort financiar, doar partidul infect din partea caruia candideaza ma impiedica sa o aleg. Nu pot sa va aleg stiind ca veti ridica mana in Parlament si veti vota conform directivelor camarilei basiste, imi pare rau. Succes mai departe, totusi!

 3. @interesant says:

  Sa intelegem ca directivele criniste, pontiste si frunzaverdiste sunt mai pe placul dvs 🙂
  Parerea mea este sa nu mai judecati oamenii din prisma presedintelui (fie el bun, sau rau). Votati omul! Daca omul este pe placul dvs. si votati un altul care nu este pe placul dvs. , v-ati facut datoria ? Alegerea este buna? Parerea mea sincera este ca gresiti si va mai rog o data: uitati-va si in ‘ograda vecinului’, in speta USL sau PPDD. Cu ce sunt ei mai buni? Sa fim seriosi mister! Mult succes doamnei, o doamna de o imagine demna de invidiat care are o situatie financiara mai mult decat buna. Sau doriti un ‘urat’ cu o mare ‘foame’ de bani? El sigur o sa va reprezinte interesele in parlament, mai mult ca sigur! 🙂
  Succes inca o data!

 4. @@interesant says:

  1. Este lipsit de substanță argumentul dvoastră că dna Valeria “are o situație financiară mai mult decât bună”, doar pentru motivul că acesta a fost unul dintre lucrurile pe care le-am remarcat și eu în primul mesaj, dacă sunteți atent. Mai mult, nu ar trebui să fie acesta singurul criteriu și nici cel determinant în alegerea dnei Valeria, mai degrabă aș alege-o pentru că are o minte construită să gândească ca un jurist.
  2. M-am uitat și “în ograda vecinului” și sunt opțiuni interesante și acceptabile și acolo.
  3. Din păcate, teoria asta cu “votează omul”, nu ține! ARD=PDL=Băsescu !!! Lucrurile chiar sunt atât de simple, iar pe 9 decembrie nu se va întoarce odiosul acesta la putere, iar noi, poporul vom face “cvorum” împotriva lui. Așa că nu-mi cereți să nu cântăresc candidații PDL raportându-mă și la Chiorete, “nașul din sufletele voastre”. Btw, dvoastră îmi cereți să nu fac acest lucru, dar faceți exact la fel în începutul mesajului (directive criniste, pontiste).
  4. Atenție cu repetiția cuvântului “sigur”!

 5. Petru says:

  Sunt convins ca d-na Valeria schelean ne va reprezenta cu cinste in Camerqa Deputatilor. E vremea noastra, a tinerilor, sa demonstram ca putem schimba in bine comunitatea in care traim. Nu cunosc cine este in prezent deputat in colegiul meu asta pentru ca nu a pastrat legatura cu alegatorii sai, neavand cabinet parlamentar functional la noi in zona. O data la 4 ani,puterea e in mana noastra prin VOT. SA VOTAM CU INIMA, PRIETENI!