Expulzaţii din PP-DD, “cârtiţe” pesediste!

explo 1000x200

Mai mulţi foşti membri ai partidului lui Dan Diaconescu au lansat un atac dur la adresa conducerii filialei Caraş-Severin. Preşedintele Blănariu spune că totul este dirijat de contracandidaţii la alegerile parlamentare.

Daţi afară în vara acestui an din PP-DD, mai mulţi membri fondatori ai filialei judeţene au ieşit la atac chiar înainte de startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Viorel Bosnea, care susţine că a înfiinţat 73 de organizaţii judeţene şi mai apoi a fost exclus din partid, l-a pus la zid pe preşedintele Valentin Blănariu. “Doctorul Purea a fost înlăturat mişeleşte. Mi-a spus să nu se mai folosească de numele lui. Domnul doctor nu se subordona lor şi l-au eliminat”, a declarat Bosnea. Antonică Moţ, preşedinte al Organizaţiei Prigor, a atacat la rândul său: “Eu consider că Blănariu face parte din tabăra adversă, că e trădător!”. “Blănariu şi Purec mi-au lăsat un gust amar, sunt doi oameni care nu au ce căuta în conducerea unei ţări”, a afirmat şi Dorinel Iacob, preşedinte al Organizaţiei Băile Herculane şi consilier judeţean. Acesta a lansat însă şi acuzaţii mult mai grave. “Eu înţeleg că se dau bani pentru a dezvolta partidul, pentru a face campania, dar aici e vorba de altceva. Eu am fost şantajat, eu aşa mă consider. În prima fază m-a şantajat că nu mă trece pe listele de consilieri judeţeni şi nu mai respectă înţelegerea dacă nu dau suma de 5.000 de euro. Am vrut la un moment dat să anunţ DNA-ul”, a mai spus Iacob.

Acuzaţii respinse

Preşedintele PP-DD Caraş-Severin s-a arătat uluit de acuzaţiile aduse şi a găsit imediat explicaţii pentru acestea. “Ar trebui să vină şi cu probe, cu nişte dovezi, cu documente. Sunt aberaţii, sunt frustrările lor pentru că au fost excluşi din partid. Bineînţeles, au existat motive pentru asta. Unii dintre ei au fost excluşi deoarece erau “cârtiţe” pesediste şi acum, bineînţeles, sunt susţinuţi de acelaşi partid tocmai ca să ne denigreze şi, probabil, pe mine în primul rând pentru că eu sunt preşedinte. Trebuie să aducă probe, dacă nu, totul se va răsfrânge împotriva lor”, a replicat Valentin Blănariu.

La aceeaşi masă cu contestatarii lui Blănariu s-au mai aflat şi alte personaje cunoscute reşiţenilor. În primul rând, Gicu Popa, cunoscut drept “Poetul Poporului”, şi Mihai Buzatu, un recidivist condamnat de două instanţe la zece ani de puşcărie pentru excrocherii cu credite false.