Valeria Schelean vine cu noi priorităţi!

Parlamentarul Valeria Schelean a preluat, de luni, conducerea filialei PDL Caraș-Severin, în regim de interimat. Aceasta este una dintre puținele femei din partid care conduce o organizație la nivel de județ.

O altă filială condusă de o democrat-liberală este cea din Prahova, în fruntea căreia se află Roberta Anastase. Parlamentarul cărășean nu se lasă intimidat de numărul mare al membrilor de sex opus, ci a dat deja startul reconstrucției PDL în Caraș-Severin.

„Știu că au existat probleme și conflicte în județ, dar sper să le depășim și să facem o echipă. Îmi doresc să preiau modelul Biroului Permanent Național, pe care să îl aplic la nivel de județ. Caraș-Severin va fi împărțit în zece regiuni, iar fiecare dintre acestea va avea câte un vicepreședinte în BPJ. În acest fel, toate zonele din județ vor avea reprezentare la nivel de conducere”, a declarat astăzi președintele interimar al PDL, Valeria Schelean, în cadrul unei conferințe de presă.

Aceasta spune că PDL va fi tot mai prezent în mijlocul comunității prin organizarea de evenimente, prin care membrii partidului să se facă remarcați. Deputatul a mai adăugat că în filiala județeană vor avea loc și alegeri, însă doar după ce 70 la sută dintre organizațiile locale vor fi constituite.

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Energia si capacitatea organizatorica ale Deputatei Valeria Schelean sunt absolut impresionante.Daca aceste masuri vor fi urmate consecvent filiala PDL are toate sansele sa fie viitoarea conducere in judet.