Valeria Schelean e noul preşedinte al PDL!

Imediat după ce Nicuşor Vasilescu a anunţat că o va susţine pe Elena Udrea în lupta pentru şefia PDL, în sânul organizaţiei judeţene s-a vorbit despre înlocuirea acestuia cu Valeria Schelean.

Singurul deputat democrat-liberal din Caraş-Severin a fost numit președinte interimar al organizației județene şi are ca scop principal resuscitarea și relansarea filialei Caraş-Severin a partidului, care a suferit pierderi grele în vara anului trecut, când Sorin Frunzăverde a plecat cu aproape toţi primarii şi membrii importanţi la PNL. Valeria Schelean îl înlocuieşte la cârma organizaţiei judeţene pe Vasilescu, care a demisionat în urmă cu câteva zile.
,,Încrederea pe care mi-au oferit-o colegii din conducerea partidului mă onorează și mă obligă. Pentru mine, personal, este o provocare. Avem foarte mult de muncă și timpul este scurt, ne așteaptă un examen politic important, alegerile europarlamentare din 2014, pentru care trebuie să fim pregătiți!”, a spus Valeria Schelean, imediat după numire.
Noul preşedinte interimar a precizat că urmează întâlniri zonale cu membrii şi preşedinţii organizaţiilor locale, cu primarii, viceprimarii şi consilierii locali PDL. ,,Am încredere că voi face echipă cu oamenii vechi din organizația PDL Caraș-Severin, oameni fideli partidului și valorilor pe care acest partid le-a promovat, dar, în acelaşi timp, îmi doresc o echipă care să fie extrem de activă, deschisă către cei care doresc să se implice și ne împărtășesc principiile politice de dreapta. Se deschide un alt capitol pentru PDL Caraș-Severin, avem nevoie de un suflu nou pentru ca partidul să crească”, a mai declarat deputatul.

Comments

  1. Oana says:

    Ce valori a promovat partidul? Valori ca Dani Stanciu, esti de ras! Dani este rusinea orasului cum sa promoveze PDL-ul astfel de valori.

  2. Dinu says:

    Ce zvonuri ca era sigur.

  3. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Este una dintre cele mai fericite si responsabile optiuni din viata politica a judetului Caras Severin.Sunt absolut convins ca Valeria Schelean va face o treaba superba.Ii doresc success din tot sufletul.