UPDATE Cornelia Dunăreanu a votat să readucă tinerii acasă!

Candidații care vor să ocupe un post de deputat în Caraș-Severin s-au prezentat la urne dis de dimineață, ca să își exercite dreptul de vot, câștigat în Revoluția din Decembrie 1989. Atât Valeria Schelean, cât și Cornelia Dunăreanu s-au prezentat la urne, dar în localități diferite.

UPDATE ORA 16.00 A votat pentru Banat!
Cornelia Dunăreanu a votat în această dimineaţă la ora 9.00, la secţia nr. 43, amenajată în incinta Grupului Şcolar de Construcţii Montaj. Aceasta spune că a dorit să dea un exemplu şi a îndemnat alegătorii să vină în număr cât mai mare la vot.

“Am votat pentru viitorul municipiului şi al Banatului de Munte, pentru a readuce tinerii acasă şi pentru a reporni inima industriei româneşti, aici, la Reşiţa. Deşi vremea nu e deloc prielnică pentru acest scrutin, sunt convinsă că aceia care doresc o schimbare vor veni la vot. Urez succes tuturor candidaţilor şi sper ca ziua alegerilor să se încheie cu bine. Sper de asemenea ca, de mâine, indiferent de rezultatul votului, să punem cu toţii umărul şi să construim împreună”, a precizat fostul redactor-șef al Banat TV.

UPDATE ORA 14.00 Valeria Schelean a votat la Poiana Mărului
Valeria Schelean s-a arătat încrezătoare în şansele sale şi a vorbit despre speranţele sale de viitor.


Valeria Schelean a votat pentru cărășeni

“Am votat pentru oamenii din Caraş-Severin, pentru viitorul lor şi al copiilor lor. Cred că este timpul să schimbăm lucrurile, să intrăm pe făgaşul normal şi, pentru a face acest lucru posibil, este nevoie să reformăm clasa politică şi să ne investim încrederea în oamenii noi şi tineri, care se implică şi care îşi doresc, cu adevărat, să facă treabă. Am încredere că alegătorii din Caraş-Severin vor vota cu inima şi cu propria conştiinţă, nu în interesul altora”, a spus Valeria Schelean.

Comments

  1. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

    valerica sechelean,de la aredeu,aredeu care nu mai exista..DEJA…da-ma dreq de simpatik…si-auzi cum ma face pe mine dobitocul de cavadia,bou,cred ca m-a confundat bagandu-ma in regn cu vaca de masa…