Primarul Mihai Stepanescu votează pentru oraș

În ziua alegerilor parlamentare, primarul Reșiței s-a prezentat la urnele de votare și, deși venise cu gândul să ștampileze buletinul de vot, acesta a stat de vorbă și cu cetățenii ce nu au ezitat să își destăinuie problemele.

Nici în ziua de alegeri primarul Mihai Stepanescu nu a avut liniște din partea cetățenilor. Prezent la secția de votare din incinta grădiniței PP3, primarul Reșiței a votat și a stat de vorbă cu oamenii ce i-au ieșit în cale cu diferite preocupări. Chiar și așa, edilul-șef a ascultat cu răbdare pe fiecare dintre cei ce și-au exprimat dorința de a se lansa în discuții.

Totuși, scopul principal al primarului Mihai Stepanescu a fost să voteze și a ales cu gândul la binele întregii comunități: „Astăzi am făcut ce probabil că vor face mulți dintre cetățenii noștri și anume am votat, mi-am îndeplinit acea obligație cetățenească. Am ales, dintre atâtea persoane active, pe cele mai reprezentative și care cred eu că vor susține proiectele comunitare importante ale municipiului Reșița. Consider că astăzi șansele au crescut ca Reșița să redevină ceea ce merită, ceea ce a fost până nu de mult”, a declarat după votare primarul municipiului, Mihai Stepanescu.