Marcel Vela: “Sunt sigur că cei pe care i-am votat vor fi cei care ne vor reprezenta în Parlamentul României!”

Preşedintele PNL Caraş-Severin şi copreşedintele USL, Ion Marcel Vela, s-a prezentat la urne imediat după ce a inspectat drumurile din oraş şi s-a convins că în Caransebeş se circulă bine în ciuda căderilor abundente de zăpadă.

Vela a caracterizat în stilu-i caracteristic ziua votului de astăzi. “Am votat venind de pe străzile, aleile şi trotuarele din Caransebeş,unde intervenim având codul de avertizare meteo, cu viscol şi zăpadă. Sunt un optimist şi iau acest eveniment, stratul de zăpadă, ca pe un semn că anul viitor va fi cu adevărat bogat. Poate că nu întâmplător astăzi este prima zi de iarnă adevărată. Asta înseamnă că anul viitor va fi un an bogat, înseamnă că viitorul guvern va ajuta românii. Am votat ca să nu mai fim dezbinaţi, să reînvăţăm să fim optimişti, să reînvăţăm să zâmbim şi să fim cu adevărat uniţi”, a declarat preşedintele liberalilor din Caraş-Severin.

Marcel Vela este convins că opţiunile sale de vot sunt împărtăşite şi de majoritatea cetăţenilor din Colegiul Uninominal 2. “Sunt sigur că cei pe care i-am votat vor fi cei care ne vor reprezenta în Parlamentul României, vor fi ambasadorii noştri acolo la Bucureşti pentru a ne ajuta, pentru a fi alături de noi în toate proiectele, programele, investiţiile şi finanţările care vor veni în Banatul de munte”, a mai spus primarul Caransebeşului.

Secăşan a votat pentru un guvern stabil

La aceeaşi secţie şi-a exprimat opţiunea de vot şi senatorul Iosif Secăşan. “Am votat pentru o majoritate parlamentară absolută, care să dea României un guvern stabil, pentru o Românie care să genereze creştere economică şi pace socială, adică fără sacrificii sociale. Am votat pentru o Românie puternică la noi acasă şi pentru o Românie puternică în Uniunea Europeană”, a declarat Secăşan la ieşirea de la urne.