Valentin Armașu, despre turism în Caraș-Severin: „Să nu administrăm cu interese, ca până acum”

Aproape toți candidații din Caraș-Severin sunt de acord asupra unui aspect: județul poate renaște prin dezvoltarea turismului. Valentin Armașu, candidatul PER la funcția de președinte al Consiliului Județean, este cel care vorbește atât despre turism, cât și despre ceea ce lasă în urma lor turiștii, însă nu din vina lor, ci a unei proaste administrații.

Curățenie. Acesta este cuvântul de ordine pentru Valentin Armașu, liderul ecologiștilor din Caraș-Severin. Fie că vorbim despre turism, fie că vorbim despre exploatările forestiere, Armașu își dorește ca administrația județeană să aibă grijă la ceea ce rămâne în urmă.

„Noi avem un județ care se va baza pe turism. Nu stopăm tăierea în totalitate, dar când tăiem o pădure, lăsăm curat după noi, în momentul în care facem exploatare în drum, ne stricăm infrastructura. Facem o transformă la 100 de m de drum, să nu afectăm și rigola pietruită. După ce se termină, facem curățenie și plecăm acasă. La Văliug merg aceleași persoane în fiecare weekend în același loc în pădure și ne supără că aruncă mizerie. Dacă nu ajutăm la CJ să alocăm fonduri de turism și pentru a atrage cetățenii să vină, ne mulțumim cu mizeria aruncată”, este de părere Valentin Armașu.

O administrație eficientă presupune oameni harnici și implicați, mai spune candidatul PER la funcția de președinte CJ. Interesele nu au ce căuta atunci când vine vorba despre bunăstarea județului. „Administrația locală trebuie schimbată cu oameni gospodari. Noi nu venim să promitem ceva ce nu facem. Cine va ajunge acolo, va avea un buget, care trebuie foarte bine gestionat. Asta e administrația locală, să nu administrăm cu interese, ca până acum”.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/