Război total! Dunca: „Un grup de hiene care vor să apare județul”. Hurduzeu: „De tine și de grupul tău organizat, Romeo! De voi trebuie să apărăm Caraș-Severinul!”

Între Romeo Dunca și Silviu Hurduzeu a izbucnit un adevărat război, care depășește deja atitudinile normale pentru o campanie electorală. Sătul de acuzațiile principalului său contracandidat, Romeo Dunca, Hurduzeu i-a răspuns cu subiect și predicat la o postare în care candidatul liberal întreba de cine anume dorește „grupul de hiene” să apere județul, cu referire directă la sloganul alianței de Stânga, „Apărăm Caraș-Severin”.

O postare în care abundă cuvintele deloc plăcute, prin care candidatul PNL la șefia Consiliului Județean alege să-i caracterizeze din nou pe cei care au condus instituția în ultimii 4 ani, dar nu numai, a primit o replică acidă de la Silviu Hurduzeu, principalul contracandidat al lui Romeo Dunca.

Folosind un print screen din cotidianul Express de Banat, cu o fotografie în care apar lideri PSD și Pro România, dar și oameni de afaceri, alături de sigla din campania electorală a Pro Caraș-Severin cu mesajul „Apărăm Caraș-Severin”, candidatul PNL i-a caracterizat pe cei din fotografie în termeni duri.

„Fură din bugete pe unde le prind”, „bun de executat ordine venite de la marele Boss”, „perceptor comunal, sabia lui Mocioalcă de apărare a evazioniștilor din sistemul de căpușare a banilor cetățenilor”, „grup infracțional condus de Mocioalcă”, „pion neimportant”, „trompetist și eventual paharnic” sunt doar câteva dintre invectivele la care a apelat, în postarea sa, Romeo Dunca.

În finalul postării sale publice pe Facebook, candidatul PNL la Consiliul Județean lansează o întrebare taberei adverse: „Ei sunt în grupul de hiene care strigă în gura mare că vor apăra Caraș-Severinul. Eu doar atât întreb, de cine???”

Silviu Hurduzeu, care a mai făcut apel la limbajul lui Romeo Dunca, a răbufnit astăzi, tot în spațiul public virtual. A postat un mesaj, însoțit de o fotografie în care apar Romeo Dunca, Marcel Vela și Ioan Popa.

„De cine??? De tine și de grupul tău organizat, Romeo! De voi trebuie să apărăm Caraș-Severinul! Mi-am dorit o campanie civilizată, o confruntare de idei și proiecte pentru județul nostru. Văd însă că unul dintre contracandidații mei preferă să murdărească orice, oricum, cu disperarea perdantului care speră că punând piedică se va ridica el. Dar nu. Te afunzi în propria ta mocirlă”.

Candidatul Pro Caraș-Severin postează și câteva linkuri spre articole care vorbesc despre trecutul lui Romeo Dunca, spunând că trebuie să apere județul „de cei ca tine care dau mită și apoi, de frică, se autodenunță! De cei ca tine care vor să ia pe gratis pământurile statului și ale oamenilor. De cei ca tine și tovarășii tăi care dau pe gratis sau aproape pe gratis pământurile statului rudelor lor. De cei ca tine care încalcă în mod repetat Legea cu dispreț și aroganță, crezând că, spre deosebire noi, toți ceilalți, tu ești deasupra Legii! 

De cei ca tine agresivi și violenți, care nu au legătură cu morala, bunul-simț și fac rău din principiu.

De cei ca tine pentru care familia nu are nicio valoare.

De aventurieri ca tine care nu au nicio legătura cu Carașul, ci au venit aici doar ca să îl spolieze pentru propriile interese meschine”.

Silviu Hurduzeu atrage atenția că postarea sa nu are rol de rechizitoriu, dar este de părere că locuitorii județului „trebuie să știe cine ești și cine este grupul tău organizat. Niște venetici aventurieri cu poftă de îmbogățire pe spinarea banului public. Tu și grupul tău organizat sunteți o pandemie pentru Caraș-Severin, Romeo!”, și-a încheiat Silviu Hurduzeu postarea în replică la acuzațiile din această dimineață lansate de Romeo Dunca.

Trimitere spre postarea lui Romeo Dunca:

Trimitere spre răspunsul lui Silviu Hurduzeu:

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/