Ionuț Chisăliță și Silviu Hurduzeu doresc consultarea publică a cetățenilor o dată la 6 luni

Campania electorală din acest an i-a făcut pe politicienii de Stânga din Caraș-Severin să concluzioneze că administrația liberală nu a ajuns niciodată în anumite zone din Reșița în ultimii 4 ani și că este necesară o consultare publică a cetățenilor cel puțin o dată la 6 luni.

Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, și Ionuț Chisăliță, candidat la Primăria Municipiului Reșița, au fost prezenți, alături de echipa PSD-PRO ROMÂNIA-ALDE, între blocurile și în cartierele municipiului Reșița unde au constatat că actuala administrație nu a călcat deloc în cei patru ani.

Unul dintre lucrurile propuse pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor și pentru a uni administrația reșițeană de cetățean este ca în cazul în care vor ajunge la guvernarea locală, să genereze o consultare publică a locatarilor din toate cartierele o dată la șase luni. În acest fel, administrația locală va fi în măsură să cunoască și să-și stabilească prioritățile în funcție de realitățile și interesele locuitorilor!(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/