Ion Mocioalcă: Dunca trebuie ignorat! Se agață ca înecatul de un pai, în speranța că va putea lua Muntele Mic!

Secretarul general al Pro România a identificat adevăratele interese care se ascund în spatele candidaturii lui Romeo Dunca la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin. Propriile interese!

Ion Mocioalcă s-a săturat să fie ținta atacurilor dure, dar fără nicio susținere, lansate de candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, astfel că îl pune pe acesta la punct dezvăluindu-i adevărata față: „Sunt unii care, după ce iau un pahar, două, trei, se apucă să scrie pe Facebook. Cred că dimineață Romeo Dunca era atât de mahmur, încât nici nu-și amintește ce-a scris. De aceea trebuie ignorat! Se agață ca înecatul de un pai, în speranța că va putea lua Muntele Mic! Exclus! Cărășenii îi vor da lecția care o merită. În 27 septembrie! Îi asigur pe prietenii mei, alături de care am luptat împotriva lui Liviu Dragnea că vom trage și ultimul glonț aici, în Caraș, pentru ca Stânga să câștige la fel ca în 2016!”

Ion Mocioalcă a subliniat cu această ocazie că Stânga e foarte unită în Caraș-Severin, în ciuda presiunilor și amenințărilor exercitate de partidul de la guvernare, și a salutat prezența în județ a liderilor PSD, Marcel Ciolacu, Vasile Dâncu și Sorin Grindeanu, în susținerea candidaților Alianței Pro Caraș-Severin. „Vom lupta pentru condiții de viață mai bune, pentru venituri mai mari pentru locuitorii județului Caraș. Aceasta este ceea ce Stânga a făcut, indiferent dacă Guvernul de stânga a fost condus de Victor Ponta sau de Sorin Grindeanu. Creșterile salariale pot fi salvate, prin acțiunile din Parlament ale PSD și Pro România. Creșterea pensiilor și a alocațiilor pot  fi salvate, la fel”, a adăugat Mocioalcă.

 

 

(E)