USR Timiș vrea să dea un secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Un nume a fost deja agreat în interiorul filialei, însă deocamdată nu este cert dacă poziția de secretar de stat din Ministerul Dezvoltării va reveni Timișului, spune copreședintele USR PLUS Timiș, Cristian Moș.

Propunerile pentru funcțiile de secretar de stat și posturile politice de directori de agenții vor fi discutate în Biroul Național USR PLUS care va avea loc joi, potrivit copreședintelui USR PLUS Timiș, Cristian Moș. Filiala județeană vizează un secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

„Unul pe care îl vizăm clar este Ministerul Dezvoltării. Din cadrul filialei este un singur nume, dar nu vreau să spun în clipa de față. Sunt mai multe nume pentru acest minister propuse la nivel național, urmează ca Biroul Național să decidă cine va fi acea persoană. Vreau să păstrez acest nume până în momentul în care este votat de Biroul Național. Știm cât de mult e dorită această poziție și de alte județe.”, a spus Cristian Moș.

leader board 728 x 90 px

Pe de altă parte, Dominic Fritz vorbea și despre o persoană pe care USR Timiș să o propună pentru o poziție de subsecretar de stat în Ministerul Culturii, persoană care să se ocupe de proiectul Timișoara 2023.

CITEȘTE ȘI: Timișoara dă un subsecretar de stat la Cultură care să se ocupe de proiectul TM2023