Noaptea nu a fost un sfetnic bun pentru un român care transporta șase imigranți! Polițiștii de frontieră l-au tras pe dreapta

Șașe la graniță! Mai mulți cetățeni din Orientul Mijlociu au fost prinși de polițiștii de frontieră. Șoferul care acționa drept călăuză este sub cercetări pentru trafic de migranți.

Șase cetățeni străini au fost prinși în apropiere de granița cu Serbia. Polițiștii de frontieră au oprit seara, în jurul orei 22.00,  în localitatea Toager un autoturism condus de un român în vârstă de 29 de ani. Șoferul și-a asumat poziția de călăuză pentru cei șase bărbați originari din Afganistan și Siria. Trei minori cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani și trei adulți cu vârste între 18 și 44 de ani au fost conduși la sediul sectorului pentru verificări. În prezent, agenții de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii afgani și sirieni. Românul care conducea mașina este cercetat pentru trafic de migranți.

dacus 05 iulie 2024
Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/