USL dezaprobă declaraţiile deputatului Elena Udrea!

Declaraţiile fostului ministru al Turismului şi Dezvoltării, Elena Udrea, susţinute ieri în cadrul întrunirii de la Biroul Permanent Judeţean al PDL din Caraş-Severin, nu le-au picat deloc bine politicienilor din organizaţia judeţeană USL.  

Mai marii Filialei Caraş-Severin a Uniunii Social Liberale nu au stat „cu mâinile în sân” după ce au văzut afirmaţiile deputatului Elena Udrea, făcute ieri la Reşiţa. Astfel, conducerea USL şi-a exprimat dezacordul cu privire la acestea, care vizau măreţele sale realizări.

Elena Udrea îşi permite să dea sfaturi şi să facă declaraţii mincinoase vorbind de sume fabuloase, pe care chipurile le-a adus în judeţul Caraş-Severin, în condiţiile în care activitatea ei ca ministru a fost una dezastruoasă. Guvernul Boc a tăiat pensiile şi salariile a milioane de români pentru a finanţa proiectele Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, care nu au avut nicio finalitate”, se arată în comunicatul de presă primit din partea organizaţiei USL Caraş-Severin.

Potrivit conducerii USL, românii au înţeles politica Elenei Udrea şi a Guvernului Boc şi i-au sancţionat la vot, Partidul Democrat Liberal pierzând 2/3 din voturile pe care le avea în 2009. „În realitate, Elena Udrea este şi ea responsabilă de guvernarea dezastruoasă a PDL, nefiind în măsură să facă asemenea afirmaţii”, se mai arată în comunicat.

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Elena Udrea este cea care a demascat crima facuta la Baile Herculane de Armasu patronat de Frunzaverde.Dar movila de gunoi slobozita de USL are picioare foarte scurte.Dupa un an si jumatate de “guvernare” rezultatul este zero.Ma intreb in ce partid se va mai muta Fruzaverde?