ELENA UDREA: “USL este incapabil să sprijine autorităţile din Caraş-Severin!”

Fostul ministru al Turismului în Guvernul Boc, Elena Udrea, a fost prezentă astăzi în Caraş-Severin. Prezenţa acesteia în judeţ a constat în vizitarea investiţiilor începute în 2011, când ea conducea Ministerul Turismului şi Dezvoltării.

După o plimbare în staţiunea de pe Valea Cernei, unde a iniţiat proiecte de 35 de milioane de euro, deputatul PDL Elena Udrea a poposit şi în Reşiţa, pentru a vedea care este situaţia actuală. Întâi de toate, a vrut să cunoască organizaţia PDL din Caraş-Severin, organizaţie care a trecut printr-o serie de transformări.

Ştiu că evenimentele din ultimul an şi ceva, de la plecarea domnului Sorin Frunzăverde şi a oamenilor din echipa sa care au fost până la alegerile interne, au generat nemulţumiri şi discuţii în interiorul organizaţiei, dar eu zic că acum s-au aşezat lucrurile şi suntem capabili să avem o organizaţie mult mai puternică în Caraş-Severin decât atunci când a fost condusă de domnul Frunzăverde. Am înţeles că se reconstruieşte, însă mă bucur că am prins aici o echipă tânără şi entuziastă. Sper să nu existe dispute interne, ci cu toţii să facă o opoziţie puternică, încât să putem critica într-un mod real, cu argumente, guvernarea USL”, a declarat pentru Express de Banat Elena Udrea, fostul ministru al Turismului.

DSC_7512 DSC_7523

În cadrul întrunirii de la Biroul Permanent Judeţean al PDL din judeţ, Elena Udrea a afirmat că, de când e noul Guvern USL, în Caraş-Severin nu a mai intrat niciun ban, toate proiectele fiind oprite: “În Caraş-Severin au venit peste 160 de milioane de euro când am ocupat funcţia de ministru al Turismului, iar acum totul este oprit. Este un dezastru în ţară de când e USL-ul la putere şi oamenii din acest judeţ au început să simtă pe pielea lor ce înseamnă minciunile electorale. De exemplu, în Băile Herculane, cea mai veche şi frumoasă staţiune turistică balneară, toate proiectele sunt oprite, proiecte de 35 de milioane de euro. De un an şi jumătate, de când am plecat eu din Executiv, la Băile Herculane s-au făcut plăţi de doar 100.000 RON (mai puţin de 25 de mii de euro). Efectiv, actuala conducere lasă oamenii pe drumuri, sunt singurii care pierd în urma acestei guvernări”, a mai afirmat deputatul PDL.

Mesaj pentru Guvernul USL

Vizita fostului ministru al Turismului a avut şi o componentă politică externă, nu doar internă, aceasta dorind să transmită un mesaj şi pentru Guvernul USL: „Am decis să merg peste tot, acolo unde, în calitate de membru al Guvernului PDL şi fost ministru al Turismului şi Dezvoltării, am făcut investiţii care au schimbat în bine viaţa comunităţilor. Am pornit peste tot în ţară, acolo unde putem să facem comparaţii în faţa oamenilor, să stăm cu fruntea sus şi să le arătăm ce puteam face noi, pentru că acest Guvern este incapabil să sprijine autorităţile publice locale din Caraş-Severin. Eu, deşi nu mai sunt în funcţia de ministru, mă voi implica şi voi încerca să sprijin pe oricine are un proiect de dezvoltare a turismului”, a spus în încheiere Elena Udrea.

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Elena Udrea a facut declaratii reale si responsabile.Este un adevarat scandal ca dezastrul din Baile Herculane este crtiticat de Frunzaverde cel care l-a patronat si facut cu putinta.Viitorul sediu al partidului din care va face parte Frunzaverde este in…Popa Sapca.