Urican, director tehnic în Govândari!

Gloria Reşiţa se întăreşte la toate capitolele, pentru a face o figură cât mai frumoasă în Liga a III-a de fotbal, în care va juca în locul grupării din Valea Domanului, ,,promovată” în eşalonul superior după colaborarea cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Lotul alb-albaştrilor va fi alcătuit, la începutul săptămânii viitoare, din jucătorii care au evoluat anul trecut în Liga a IV-a pentru Gloria, din cei care nu vor prinde un loc la CSM Metalul Reşiţa, dar e posibil să se adauge şi câţiva foşti componenţi ai Voinţei Lupac. Pavel Aghescu şi Gabi Stănucă au ţinut neapărat să întărească şi stafful tehnic pentru noul sezon. ,,Ciprian Urican va fi de marţi director tehnic la Gloria Reşiţa. Antrenor principal rămâne Dan Boltaşiu, dar vom aduce şi un antrenor secund”, a precizat preşedintele Gabi Stănucă. Cele mai mari şanse pentru postul de secund în Govândari le are Vali Boşca.

Ciprian Urican a antrenat ultima data, în Liga a III-a, pe FC Unirea Dej. A mai antrenat, din postura de principal sau secund al lui Ilie Stan, UTA Arad, FC Brașov, Gloria Buzău sau Victoria Brănești. Deține Licența A UEFA de antrenor din 2005, iar din 2011 este lector în Comisia Tehnică a Şcolii Federale de Antrenori.

 

 

Foto: banatsport.ro

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Slabe sperante Cipi ca sa antrenezi o echipa de liga a III-a. Iata ce scrie “Arena valceana“ de azi 19.O7.2013.
  Gigi Matei, viceprimarul CU atributii de primar al Ramnicului: Catalin Rufa este liber sa plece, dar fara echipa si locul din Liga a-II-a.

  Eduard Vârlan, viceprimar, prezintă dovezi clare că Rufă nu a respectat acordul de asociere CU Primăria Râmnicului.
  Nu este evidenţiată nicăieri contribuţia de 12 miliarde lei vechi pe care Rufă trebuia să o aibă la club în anul 2012.

  Carol Gurgu, preşedintele echipei FCM Reşiţa: „Rufă este binevenit la Reşiţa, dar trebuie să-şi rezolve mai întâi problemele CU autorităţile din Râmnic”.
  Carol Gurgu, preşedintele echipei de Liga a III-a, FCM Reşiţa, a precizat că discuţiile privind mutarea CSM-ului din Zăvoi pe Stadionul „Mircea Chivu” au rămas în coadă de peşte.

  Mircea Poenaru, membru în Consiliul Director al CSM-ului: „Cei care îl contestă pe Rufă, trebuie să vină şi CU soluţii mai bune, nu doar să dea declaraţii în presă”.