Universitatea Reşiţa, campioana României!

Sportivii clubului universitar au avut un sfârşit de săptămână excelent, cu participări la competiţii de cel mai înalt nivel şi un nou titlu naţional la volei pe plajă.

Echipa feminină de volei de plajă a Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, alcătuită din Sorina Buz şi Andreea Smultea, a dominat Campionatul Naţional de la Oradea şi şi-a apărat titlul cucerit anul trecut. Voleibalistele pregătite de Dan Jitaru s-au impus în finală în faţa constănţencelor Marina Cojocaru şi Raluca Ispas fără prea multe emoţii. Universitatea a câştigat lejer primul set, 21-8, şi a rezolvat meciul în aceeaşi manieră în setul doi, în care perechea Buz – Smultea s-a impus cu 21-9.

,,Am avut o săptămână bună, care s-a încheiat excelent pentru Clubul Sportiv Universitatea. Am avut reprezentant la Jocurile Mondiale Universitare, unde Alexandru Ghinea a fost finalist la 3.000 m obstacole, iar Georgiana Enache a terminat oe locul 12 la Campionatul European de tineret. Am încheiat săptămâna cu titlul naţional la volei pe plajă. E o performanţă notabilă pentru clubul nostru şi pentru oraş. Ne bucurăm că am reuşit să ne păstrăm titlul şi sperăm să facem o tradiţie din asta. Aşteptăm o figură frumoasă şi din partea băieţilor”, a declarat, pentru expressdebanat.ro, directorul CS Universitatea Reşiţa, Octavian Măzăran.