UPDATE/ ELENA UDREA, la Reșița: ,,Dacă voi ajunge președinte, îl voi demite pe Victor Ponta!”

Elena Udrea a sosit astăzi în municipiul reședință de județ, Reșița, așa cum a promis în urmă cu câteva zile. Candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie a avut programată o întâlnire cu simpatizanții, la sediul Muzeului Banatului Montan. Numărul celor prezenți a fost neașteptat de mic, mult sub așteptările declarative ale liderului județean.

Chiar și așa, cei prezenți în sală au asaltat-o cu întrebări pe prima femeie-candidat a unui partid politic la funcția de președinte, exprimându-și nemulțumirea pentru toate relele pe care le întâmpină în orașele în care trăiesc. În urma întrebărilor adresate de simpatizanții Partidului Mișcarea Populară, liderul de la centru a dat o scurtă declarație de presă, dar a acordat și un interviu în exclusivitate cotidianului online Express de Banat. Interviul îl puteți viziona integral pe www.expressdebanat.ro în cursul zilei de mâine.

Elena Udrea nu a ascuns faptul că se află încă de aseară în județul Caraș-Severin, întrucât în zona Văliug a participat la o întâlnire privată, însă pentru scurt timp și-a făcut apariția și pe ponton la Casa Baraj, după cum a afirmat aceasta. De altfel, tinerii sunt ținta voturilor pe care speră să le obțină în luna noiembrie.

,,Aseară am fost la un eveniment în staţiunea Văliug, unde erau 2.000 de tineri şi contează enorm câte speranţe îşi pun aceşti tineri în mine, pentru că sunt cumva un reprezentant al generaţiei lor. Deci, electoratul nu neapărat este cel care îşi afirmă orientarea ideologică, ci cel care vrea o Românie frumoasă şi cred că acest lucru îşi doresc mulţi români. Trebuie doar găsit omul care poate să facă din ţară una frumoasă”, a declarat la Reșița Elena Udrea.

Aceasta a mers mai departe cu estimările, făcând un mic scenariu al instalării sale pe cea mai mare funcție din stat.

,,Dacă voi fi aleasă preşedinte, cel mult într-o săptămână voi face o majoritate parlamentară, care îl va demite prin mecanismul moţiunii, dacă nu va pleca singur, pe Victor Ponta. Pe mine mă interesează să schimb acest Guvern, care de doi ani şi-a demonstrat, pe pielea românilor, slaba pregătire, incompetenţa şi lipsa de responsabilitate. Sunt un politician suficient de puternic, cu zece ani de carieră, încât să-l schimb pe Victor Ponta imediat ce ajung preşedinte”, a subliniat președintele PMP. Chir dacă nu a făcut public vreun nume, liderul PMP a spus că sunt oameni capabili care să fie în fruntea Guvernului.

De altfel, criticile dure la adresa Guvernului Ponta, dar și a social-democraților nu au lipsit nici din discursul pe care l-a susținut în fața electoratului prezent în sală, foarte mic la număr. Aceasta i-a asociat pe membrii PSD cu perioada comunistă, spunând despre Ponta că este un discipol al lui Iliescu și Năstase, dar cu o platformă lipsită de consistență.

Rămâneti pe Express de Banat pentru mai multe declaraţii ale şefului PMP, Elena Udrea.

Citește și Elena Udrea, în vizită de lucru în Caraș-Severin. Sărbătorește victoria sutelor de membri pe care i-a câștigat!

Comments

 1. Bestie says:

  Tu vorbesti mai curva nemernica? Macar taci dracului din gura japita ordinara.

 2. Jimmy says:

  A face “curva“ o femeie inseamna ca n-ai avut nici-o femeie in viata ta sau, daca esti femeie, n-ai avut niciun barbat!

 3. Citizen says:

  Varza, dragi simpatizanti ai acestui curent politic, va invit sa va cumparati si voi la randul vostru genti LV de 15.000 de euro, ca vad ca imbratisati cu drag spusele acestei doamne care probabil v-a aruncat si voua o firimitura din masina ei de 120.000 euro!

 4. elena udrea - lepra ordinara says:

  singurul post de presedinte pe care ai putea sa-l castigi este presedinte de asociatie de locatari, poate nici acolo.
  probabil ca, in ajunul alegerilor, o sa-l scoateti din cursa si pe candidatul principal Victor Ponta printr-un dosar penal scos miraculos de catre procurorii “independenti” de la DNA ca altfel va trebui sa raspundeti pentru toate mizeriile pe care le-ati facut.
  nu mai pacaliti pe nimeni dna Udrea si in curand veti simti pe propria piele lucrul asta.
  cu alte cuvinte, faceti-ne si noua, dar si dumneavoastra, un serviciu, si nu va mai obositi sa mergeti in campanie prin tara ca doar ne amintiti de ce nu va mai suportam.
  p.s.: sa nu va ultragiati daca veti primi ceea ce a primit si Basescu de la Zglobiu la Constanta!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/