UPDATE. Accident în centrul Reșiței! Semnele de circulație, ignorate cu desăvârșire! [FOTO]

Nicio zi fără accidente în Reșița. Un nou incident s-a petrecut, în această după-amiază, în centrul civic, mai exact în intersecția din fața Hotelului Rogge. Două mașini s-au ciocnit, după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate de trecere.

Un șofer a ignorat cu desăvârșire semnul „cedează trecerea” amplasat în intersecția din fața Hotelului Rogge. Mașina pe care o conducea, un Tico, a intrat în plin într-un autoturism cu numere de Gorj, un Matiz care circula regulamentar dinspre Centrul de Transfuzii. În urma impactului, mașinile au fost avariate, iar pasagera din dreapta față, o tânără de 21 de ani, aflată în Tico, a fost rănită ușor, leziunile fiind provocate de centura de siguranță.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672673115031″]

Intersecția din centrul civic este locul de producere a mai multor accidente, cauzate de ignorarea semnelor de circulație. În urmă cu o lună, o altă mașină s-a răsturnat în același loc, după ce un autoturism a lovit-o în plin. Din fericire, nici atunci nu au existat persoane rănite grav.

UPDATE, ora 16.00

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Șoferul autoturismului Tico are 27 de ani, iar cel din Matiz, 21. Potrivit informațiilor furnizate de comisarul-șef Grațian Simion din cadrul Serviciului Rutier, alte două persoane din Matiz au ajuns la spital cu răni ușoare. Niciunul dintre conducătorii auto nu au consumat alcool înainte de a se urca la volan.

CITEȘTE ȘI:

Accident spectaculos în centrul Reșiței! O mașină s-a răsturnat!

tmc 640