UPDATE. Accident în centrul Reșiței! Semnele de circulație, ignorate cu desăvârșire! [FOTO]

Nicio zi fără accidente în Reșița. Un nou incident s-a petrecut, în această după-amiază, în centrul civic, mai exact în intersecția din fața Hotelului Rogge. Două mașini s-au ciocnit, după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate de trecere.

Un șofer a ignorat cu desăvârșire semnul „cedează trecerea” amplasat în intersecția din fața Hotelului Rogge. Mașina pe care o conducea, un Tico, a intrat în plin într-un autoturism cu numere de Gorj, un Matiz care circula regulamentar dinspre Centrul de Transfuzii. În urma impactului, mașinile au fost avariate, iar pasagera din dreapta față, o tânără de 21 de ani, aflată în Tico, a fost rănită ușor, leziunile fiind provocate de centura de siguranță.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672673115031″]

Intersecția din centrul civic este locul de producere a mai multor accidente, cauzate de ignorarea semnelor de circulație. În urmă cu o lună, o altă mașină s-a răsturnat în același loc, după ce un autoturism a lovit-o în plin. Din fericire, nici atunci nu au existat persoane rănite grav.

leader board 728 x 90 px

UPDATE, ora 16.00

Șoferul autoturismului Tico are 27 de ani, iar cel din Matiz, 21. Potrivit informațiilor furnizate de comisarul-șef Grațian Simion din cadrul Serviciului Rutier, alte două persoane din Matiz au ajuns la spital cu răni ușoare. Niciunul dintre conducătorii auto nu au consumat alcool înainte de a se urca la volan.

CITEȘTE ȘI:

Accident spectaculos în centrul Reșiței! O mașină s-a răsturnat!