[FOTO] Felix Borcean, primul an fără școală de suflet. „Nu vreau să fiu părtinitor!”

Pentru prima dată în calitate de primar, Felix Borcean a făcut un tur de forță astăzi, reușind să participe la festivitățile de deschidere a anului școlar la aproape toate liceele din Caransebeș. Dacă anul trecut a fost prezent în calitate de director de liceu, astăzi Felix Borcean a menționat, în discursul său, că nu vrea să fie părtinitor cu Liceul „Traian Doda”, școala sa de suflet.

La Colegiul Național „C.D. Loga”, elevii și părinții au fost primiți în noua sală de sport. Au așteptat liniștiți, voioși, emoționați peste 2.000 de elevi, părinți și profesori și au aflat despre investiția majoră realizată în ultimul an în campusul școlar: internat, cantină, clădire pentru cazarea profesorilor, sală de sport. toate construcții noi. Cum peste tot există și păreri contra, au existat voci care au deplâns situația unor săli de clasă, deși în toate s-au făcut reparații. Reamintim că în ultimele zile părinții au dat o mână de ajutor profesorilor pentru a se finaliza curățenia în clasele lăsate încuiate de către constructor.

La Școala Generală Nr. 2 din cartierul Pipirig, Felix Borcean a mulțumit conducerii Liceului Tehnologic „Dacia” pentru condițiile bune asigurate pentru desfășurarea orelor de clasă și a menționat că și el a fost elev al școlii generale și, mai târziu, profesor.

Festivitățile de deschidere a anului școlar s-au desfășurat fără incidente la Caransebeș, participând, alături de primarul Felix Borcean și viceprimarul Marius Isac, câte un reprezentant din partea Bisericii, Poliției, Inspectoratului Școlar Caraș-Severin și Consiliului Local Caransebeș.