Reșița are talent! Regizorul Iura Luncașu și-a ales actrițele pentru cel mai nou film!

promovare online Timisoara Casa Auto

Reșița are talent! Aceasta este concluzia la care a ajuns regizorul Iura Luncașu după preselecțiile organizate duminică în municipiu. Planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele de la casting, așa că, în cele din urmă, tinerele din Reșița l-au convins că nu poate alege doar una.

Preselecțiile pentru cel mai nou film al lui Iura Luncașu, „Ghinionistul”, s-au dovedit a fi o reușită. Aproximativ 40 de tinere au participat la castingul organizat de echipa de filmare. Unele pasionate de teatru și film, altele atrase de prezența lui Dorian Popa și Codin Maticiuc, doi dintre actorii din distribuție, toate au avut ocazia să dea ce au mai bun pentru a impresiona.

Iura Luncașu nu a putut decide pe loc, oferta depășindu-i așteptările, însă răspunsul a venit ieri. Regizorul a schimbat puțin scenariul: personajul principal va avea două surori, în loc de una, așa cum era prevăzut inițial. Cele două norocoase sunt Tabita Givoreanu și Anca Sîrbu, ambele actrițe ale Teatrului de Vest din Reșița. Și surpriza nu se oprește aici. Alături de actori renumiți cum ar fi Codin Maticiuc, Dorian Popa, Gheorghe Visu, Radu Gabriel sau Augustin Viziru, în film vor apărea mai multe tinere din Reșița, selectate pentru roluri secundare.

Filmările vor începe luna viitoare și se vor desfășura în Reșița și împrejurimi, dar și în alte orașe din Caraș-Severin. Filmul va fi difuzat în cinematografele și televiziunile din România, dar și din Spania, Italia, Canada și alte state în care trăiesc comunități importante de români.

promovare banner maxagro

CITEȘTE ȘI:

Reșița, locul unde se va turna cel mai nou film al lui Iura Luncașu! Duminică se fac preselecții!

publicitate tmc 640