Noua conducere a liceului din Moldova Nouă promite să ducă instituția de învățământ la un alt nivel!

Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă, instituție de învățământ care s-a evidențiat prin rezultatele bune obținute la concursurile naționale, ultima „ispravă” fiind obținerea celei mai mari note din Caraș-Severin la examenul de bacalaureat din această vară, are, începând din 1 septembrie, un nou manager.

Instituția de învățământ din Moldova Nouă este una dintre școlile care au dat foarte mulți elevi de nota 10 în decursul anilor la bacalaureat sau evaluarea națională. Începând din acest an școlar, instituția are un nou manager. Profesoara Mihaela David-Izvernar a preluat această responsabilitate. Profesoară de limba engleză din anul 1999 la Școala Generală Nr. 4 din localitate și profesor titular al Liceului Tehnologic „Clisura Dunării”, Mihaela David-Izvernar are planuri manageriale îndrăznețe. O atitudine a noului director care surprinde în mod plăcut a fost faptul că nu a dorit să comenteze managementul de până acum al liceului. Lucru foarte rar întâlnit. Domnia sa ne-a vorbit doar despre planurile în calitate de manager și asta ne facem să credem în reușita inițiativelor sale.

În plan educațional, noul manager al Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă dorește o ofertă actualizată pentru nevoile pieței muncii din orașul de la malul Dunării. În acest sens, Mihaela David-Izvernar și-a structurat planul de ofertă educațională pentru anul școlar 2017-2018 pe două direcții: sectorul automotive și turism. Chiar în această săptămână, o delegație a liceului se va întâlni cu o delegație Delphi Packard – secția educație-formare, pentru a purta o discuție în vederea unei viitoare colaborări, astfel încât să pregătească elevii pentru joburile de la compania americană.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, noul manager își dorește să îmbunătățească și serviciul de protecție și siguranță al elevilor. În acest sens, în premieră, Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” beneficiază de serviciile de pază ale unei societăți de profil. Tot legat de elevi, managerul David-Izvernar își propune o abordare care să asigure corectitudine și echidistanță fată de toți elevii instituției de învățământ, iar toate acestea să aducă un plus de valoare prestigiosului liceu de la malul Dunării.

„În ciuda situației materiale precare, din 1 septembrie și până astăzi am încercat să intervenim acolo unde am considerat urgență maximă, urmând ca, în cel mai scurt timp, să prezentăm o soluție de ansamblu pentru toate clădirile care aparțin de LTCD. În ceea ce privește actul educațional, asigurăm elevii și părinții acestora că vom monitoriza atent desfășurarea orelor și parcurgerea integrală a programelor școlare în vederea atingerii obiectivelor educaționale. Totodată, manifestăm toleranță zero față de absenteism, orice tratament discriminatoriu, acte de violență și tentativă de fraudă la teste și examene. Avem deja pregătite multiple programe și proiecte extracurriculare în beneficiul elevilor care frecventează cursurile liceului nostru. Actuala echipă managerială a dovedit profesionalism și seriozitate în activitatea didactică, așa că există toate motivele să privim în viitor cu speranță și încredere”, a declarat în exclusivitate pentru Express de Banat managerul Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă, Mihaela David-Izvernar.

Managerul Mihaela David-Izvernar va fi secondată de doi directori adjuncți: prof. Vasilica Gîdea (titular catedră matematică) și prof. Mirce Milosavlevici (titular catedră fizică), ultimul fiind profesor din anul 1979 la liceul de pe Clisura Dunării, acesta absolvind și studiile liceale la aceeași unitate de învățământ.