Reșița, locul unde se va turna cel mai nou film al lui Iura Luncașu! Duminică se fac preselecții!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Tinerele din Reșița cu talent actoricesc își pot face debutul într-o producție pe care Iura Luncașu o va filma în municipiu, dar și în împrejurimi. Regizorul, împreună cu doi actori renumiți, vor organiza duminică preselecții.

Tinerele din Reșița, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani și care doresc să debuteze într-un film, sunt așteptate duminică la preselecțiile care se vor desfășura, începând cu ora 11.00, la Sala Lira. În juriu se vor afla nume mari ale scenei din România. Este vorba despre regizorul Iura Luncașu, dar și despre actorii Codin Maticiuc și Dorian Popa. Producția se va filma în luna octombrie în Reșița, dar și în împrejurimi. Tinerele care vor trece de preselecțiile organizate duminică vor mai participa luni la castingul final, care se va desfășura la Cinematograful „Dacia” din Reșița.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Tânăra care va trece de toate preselecțiile va primi unul dintre rolurile principale din film. Mai mult decât atât, va face parte din distribuția în care sunt incluși Codin Maticiuc, Dorian Popa, Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Augustin Viziru și mulți alții. Filmul va fi difuzat în cinematografele și televiziunile din România, dar și din Spania, Italia, Canada și alte state în care trăiesc comunități importante de români.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/